Uppe på benen idag

Hallå gullisar!

Jag är iaf up and running idag för tack vare penicillinet så har jag inte ont alls längre och det är jag SÅÅÅÅÅ glad för. Usch man måste uppskatta de dagarna man inte har ont någonstans mer och vara glad för det lilla som att man faktiskt kan gå, springa, se och höra. Ärligt talat. Bara det lilla som man alltid tar för givet är så viktigt. Jag är så tacksam för att mitt öra inte gör ont idag.

Vaknade i vanlig ordning mitt i natten och kunde inte somna om. Men sedan runt 06 imorse så somnade jag om i två timmar så det var skönt, så då gick vi upp och åt frukost och sedan bytte jag om och så åkte vi bort mot Beverly Center för att handla lite.

En av mina absoluta favorit mataffärer här i USA är Trader Joe’s dom har precis som Wholefoods (en annan favorit) så härliga, fräscha och hälsosamma matvaror. Man vill bara slänga ner allt i vagnen för allt ser så gott ut. Precis liks lätt som det är att vara ohälsosam här i USA är det att vara hälsosam. Speciellt i L.A!

Vi kollade upp en hel del hälsosamma och goda recept redan innan vi åkte hit för tanken är att jag ska lära mig att laga en massa olika bra och näringsrika maträtter här borta och jag ser så mycket fram emot det för jag gillar ju verkligen matlagning egentligen men har bara inte funnit tiden till den hemma. Vilket jag nu vill ändra på!

Just på Trader Joe’s så har de så mycket gulliga burkar och förpackningar också. Och allt känns liksom närodlat och ekologiskt. Det kanske t.om. är så?

Köpte även en yogamatta och ett doftljus. Ska försöka börja yoga och ville ha ett doftljus till mitt rum i huset bara för hemtrevnadens skull.

Nu ska jag vila lite. Känner mig lite yr här efter lunchen.

Vi hörs senare eller ja imorgon för er del.

23 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (6)

 • Johanna

  |

  Hej:) vet inte om jag missat om du skrivit det men vad är det du ska göra i USA? 😍 och hur länge ska du bo där??? Ser helt underbart ut!

  Reply

 • Emelie

  |

  Hej Hanna!
  Ville bara ge dig lite kärlek nu när du är sjuk och har ont <3 Så starkt av dig att fortsätta jobba ändå! Hur inspirerande att du åker iväg för att hitta dig själv?! Jag blir mega peppad på att göra som du. Älskar att du vågar bryta normen från influenser yrket och säga sanningen. GO YOU! <3

  Reply

 • Frida

  |

  Hei Hanna💜 Glad du mår bettre nu. Hoppas du forstår min 50/50 norsk-svensk, haha. Det hadde varit så coolt om du kunne dela av deg någon healthy recepts?! Virkelig. Også vil jeg bara sage at det står respekt av at du reser bort «ifrå allt». Takk for at du tar oss med på resan. Jeg forsøker det samma bara her hemme i Oslo. Har kjent meg så vilsen etter min pojkvän gjorde slutt med meg. Och har derfor satt meg et mål på å anvende oktober, november og desember på MEG SJALV! Små saker som gode søvnrutiner, bra treningsrutiner, helsosam mat, yoga, meditering osv. Och store saker som å våga å fråga meg sjalv hva jeg egentlig vill med mitt liv och hva som gjør meg glad. Derfor er det ekstra roligt for meg å følge deg nu for tiden. Du virker være en så herlig tjej og iblant tenker jeg at jeg er sikker på at vi hadde varit gode venner om vi visste om hverandre i det «virkelige liv». HAHA. Hoppas det ikke låt for weird. Kram på deg💜

  Reply

 • josefin

  |

  Wow! Hoppas på att få ta del av dina recept och nya inspirerande mat/hälsovanor!! go go

  Reply

 • Angelina

  |

  Krya på dig Hanna! Och njut av LA. Jag bodde där i nästan 5 år så bara att maila om du undrar över något eller bara vill ha lite tips. Kram!

  Reply

 • Maren

  |

  Heisann!
  Vil du dele med deg oppskriftene? Jeg bor også i LA og trenger litt inspirasjon 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler