Imorgon åker jag till L.A. på riktigt!!!

Imorgon bär det av till L.A. på riktigt och jag känner mig helt utmattad efter allt jag försökt orka med idag, men är så taggad eller snarare lättad att jag äntligen ska åka iväg och att jag äntligen packat klart väskan. Jag behöver den här resan så mycket. Det känns i hela kroppen.

Jag läste precis ett så bra blogginlägg som en tjejkompis skrivit och jag tänkte ta upp det imorgon för det är exakt så jag känner och har känt på senaste men inte kunnat sätta fingret på och så bara gjorde hon det! Men vi tar det imorgon för nu orkar jag inte spendera mer tid vid datorn. Så länge får ni njuta och inspireras av dom här bilderna jag tog hemma lite fort häromdagen. Hur mysigt har det blivit? Fortfarande lite pråligt i bokhyllan tycker jag men det får jag fixa när jag kommer hem.

Och jag har inte två runda speglar längre sådär bredvid varandra utan har satt upp en snygg härlig tavla där spegel vid matbordet hängde förut. Det blev riktigt bra det också.

24 gillar

Rekommenderade inlägg

Choklad och havssalt mandelsmör fudge

En nyttig semla smoothie

Februarimånadens utmaning

Så blir du av med sötsuget!

Nyttig glass på fryst banan

Podcasttips

Supergott vegetariskt pizza recept

Jag tror prestationsångesten smyger sig på igen...

Min torsdag varje timme

Blowdry hos Styleport

Hundvakt, mys i lägenheten och söndagsmiddagarna är tillbaka

The Hannager has arrived!!

Dagens outfit

En weekend i Göteborg

Några utav mina bästa stylingtips!

Min helg i bilder - Ett riktigt bra födelsedagspresentstips!

Hjälp mig hitta nästa utmaning...

En heldag på Nyko

Fashionweek, styling med Dyson och en sinnessjukt billig middag på…

En lång helg fylld av god mat och skratt

The secret sample kampanj med Chimi eyewear

Glad alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag tävling - vinn en styling!

Smoothie bowl breakfast

Kommentarer (3)

 • Kajsa

  |

  Hanna! Kan inte du tipsa om snygga rese-outfits? Hade varit såå kul😍

  Reply

 • Besa

  |

  Vart är taklampan i sovrummet ifrån?
  😀

  Reply

  • Alicia

   |

   Du har verkligen jättefin inredning i lägenheten! 😍 vart kommer taklampan i sovrummet ifrån?

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler