Imorgon åker jag till L.A. på riktigt!!!

Imorgon bär det av till L.A. på riktigt och jag känner mig helt utmattad efter allt jag försökt orka med idag, men är så taggad eller snarare lättad att jag äntligen ska åka iväg och att jag äntligen packat klart väskan. Jag behöver den här resan så mycket. Det känns i hela kroppen.

Jag läste precis ett så bra blogginlägg som en tjejkompis skrivit och jag tänkte ta upp det imorgon för det är exakt så jag känner och har känt på senaste men inte kunnat sätta fingret på och så bara gjorde hon det! Men vi tar det imorgon för nu orkar jag inte spendera mer tid vid datorn. Så länge får ni njuta och inspireras av dom här bilderna jag tog hemma lite fort häromdagen. Hur mysigt har det blivit? Fortfarande lite pråligt i bokhyllan tycker jag men det får jag fixa när jag kommer hem.

Och jag har inte två runda speglar längre sådär bredvid varandra utan har satt upp en snygg härlig tavla där spegel vid matbordet hängde förut. Det blev riktigt bra det också.

17 gillar

Rekommenderade inlägg

Bara några styrkekramar

Vad jag önskar mig i födelsedagspresent

Drar till Kalifornien ett tag...

"Lägg dig inte i vad jag lägger mina pengar på"

Imorgon lanseras jackorna - så här är allt du behöver…

Plagg ni frågat om

Hösten flyttar in och jag flyttar ut

Jag vill skaffa ett kontor med kollegor

Vad senaste dagarna bestått utav...

Nervös men också supertaggad över sista natten i lägenheten

Min helg i bilder

En tom känslomässig vecka, ett jobbigt hejdå och ett befriande…

Min helg i bilder - Paris edition

The jackets for the season are here

Min födelsedagsfest, bästa födelsedagspresenten och ett veganskt recept

Suprise babyshower, hemma hos reportage, inredningstips och hundmys

Det är coolt att göra något som en tjej

Hannalicious for NA-KD jackets

Firar min födelsedag i Paris!

Jag har haft världens mysigaste onsdag

Våra svindyra kaffes, snygga prins och en vegansk risotto

Mitt födelsedagsfirande i Paris

Avskedsfrukost med tjejerna

Grab and run för mina följare i Göteborg

Kommentarer (3)

 • Kajsa

  |

  Hanna! Kan inte du tipsa om snygga rese-outfits? Hade varit såå kul😍

  Reply

 • Besa

  |

  Vart är taklampan i sovrummet ifrån?
  😀

  Reply

  • Alicia

   |

   Du har verkligen jättefin inredning i lägenheten! 😍 vart kommer taklampan i sovrummet ifrån?

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler