Jag vill skaffa ett kontor med kollegor

Tidigare idag hos min frisör

Hallå gullisar! I och med att jag bor hos Lojsan ute i ”orten” (Sollentuna) innan jag drar till L.A. så har jag inte riktigt haft någonstans att jobba de senaste dagarna vilket har känts så skumt och ensamt. Jag har liksom hoppat från café till café. Igår satt jag kvar tre timmar på gymmet och jobbade, idag åt jag lunch (matlåda) i personalrummet hos min frisör och nu sitter jag på en parkbänk på Odenplan och väntar på att min PT timma ska börja. Det känns så konstigt att inte kunna gå hem och jobba utan att istället behöva hänga runt på stan. Fasen jag skulle verkligen vilja ha ett kontor. Ett riktigt sådant. Där jag liksom lämnar datorn och går hem för dagen och har kollegor. Jag vet att intresset finns hos fler influensers men grejen är att jag vill inte bara hyra en lokal som vi gör om till ett kontor utan jag vill att det ska vara mer ett kontorslandskap där det sitter fler företag. Vet ni något sådant i centrala Stockholm förutom No18? Nästa år är det fan dags att skaffa sig en kontorsplats.

27 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (14)

 • Jennie

  |

  KG10 har en samling med kontorslokaler, kallas KG10 men ligger på Kungsgatan 8!

  Reply

 • Andrea

  |

  A house på östermalmsgatan kanske kan vara något? 🙂

  Reply

 • Rebecca

  |

  Testa att söka dig in på Workaround (https://workaround.io/) De har en hel del alternativ. Testa 🙂

  Reply

 • Linnea

  |

  Kolla in A house! Där sitter väldigt många olika företag 🙂

  Reply

 • V

  |

  Convendum!! Finns på flera ställen i centrala Stockholm och ett medlemskap ger dig access till alla enheter

  Reply

 • Hanna

  |

  Hur gör du med din lägenhet medan du är i LA? Hyr du ut den under tiden? 🙂 Bara nyfiken! 🙂

  Reply

 • Julia

  |

  CONVENDUM!!!

  Reply

 • Lina

  |

  Du får Sollentuna att låta som en förort som Rinkeby eller Alby. Man märker att du är en diva som inte har koll på andra kommuner utanför tullarna. Sollentuna är en fin kommun där mångfald visserligen existerar men är en eftertraktad kommun att bo i norrort. Finns lägenheter som kostar mer än din. Gör dig själv en tjänst och sluta kalla det för ”orten”.

  Reply

  • B

   |

   Du får det att låta som att Rinkeby och Alby är så hemska områden. Du menar alltså att de inte ligger i ”fina” kommuner? Finns visserligen bra och sämre områden i Sollentuna med, om vi ändå kör med den attityden.

   Reply

  • Matilda

   |

   Vilken pinsam kommentar. Det finns lägenheter som är dyrare vart du än vänder dig, men Hannas lägenhet hade absolut inte kostat mer än vad hon köpte den för om den hade legat i Sollentuna. Sollentunabo som blev kränkt? Verkar så.

   Någon är lite för fin i kanten för Rinkeby och Alby märker jag, har du mindervärdeskomplex månntro? ”Sollentuna är en fin kommun där mångfald visserligen existerar men…” oh lord, du är den enda som framställer dig själv som en diva här.

   Mvh,
   Älvsjöbo (eftersom geografisk plats verkar vara så viktigt).

   Reply

   • Lina

    |

    Jag bor på Birger Jarlsgatan, så ingen Sollentunabo som tog åt sig haha 😉

    Så himla kul att du blev så provocerad av min kommentar!
    Ha en trevlig kväll Älvsjöbon Matilda (geografiskt plats är absolut inte viktigt, vilket jag försökte förmedla via min kommentar till Hanna då hon minst 2 ggr betonat att Sollentuna är orten).

    Reply

    • Matilda

     |

     Uppenbarligen var det ju ganska viktigt eftersom du kände behovet att skriva ut att du bor på anrika Birger Jarlsgatan! Och jag tror det är ganska tydligt för oss alla att du var den som blev provocerad av Hannas inlägg. Återigen – du är den enda som framställde dig själv som en diva med din kommentar. Rejäl skämskudde på den. Orten är inget negativt ord, det är du som lägger ett negativt värde i det haha…

     Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler