Min födelsedagsfest, bästa födelsedagspresenten och ett veganskt recept

Min helg började väl egentligen redan i torsdagskväll när jag var nere i Göteborg i 24 timmar för möten på NA-KD’s huvudkontor och för att ge bort jackorna till mina följare. Så efter att jag var klar med det så tog jag helg. Och då tog jag med Maddy till The Parlour i Göteborg. Som är en mysig restaurang som ligger på Avenyn.

Vi åt allt möjligt och så hängde vi lite med..

Fabian också!

I fredags när vi kom tillbaka till Stockholm så chillade vi gärnet hemma hos mig, fick lite besök av en killkompis och så hängde vi bara runt hemma hos mig. Lyssnade på musik och gjorde mina nyttiga chokladbollar.

Sen kom Lorin förbi och gjorde mig snygg! Känner mig alltid som en queeeen när hon kommer förbi och gör mig snygg. Det är så lyxigt att slippa sminka sig själv. Önskar att hon kunde göra det varje dag haha.

Jag hade på mig en as snygg skinnklänning som jag designat ifrån en kommande kollektion! Den är TO FKN DIE FOR!!!!! Fick så mycket komplimanger för den och har så länge velat göra den men inte riktigt fått till det. Så äntligen. Ni ska bara veta vad jag har väntat! Och skorna är härifrån (klick!)

Födelsedagskvällen började med att 6 tjejer kommer in masker så här och då blev jag ju totalt överraskad eftersom att Olivia var bakom en av maskerna!!! För er nya läsare så är Olivia, min bästis som bor i London. SÅÅÅ OM JAG BLEV GLAD? Nej, jag började ju gråta!!! Och det gjorde på riktigt hela min kväll att hon var där.

Så himla roliga!!!

Tack förresten till Astrid med som tog en massa bilder under kvällen. Det är så himla skönt när man jobbar som influenser att bara lägga ifrån sig telefonen och låta någon annan göra jobbet (att fånga kvällen i bild). Uppskattade jättemycket att du ställde upp fina rara!!!

Hade en så rolig middag!

Ja ni ser ju hur glad jag var haha!

Tre favoriter <3

För er som missat det så var vi på TAKO, ett relativt nytt ställe som jag mest varit och druckit drinkar på innan men som jag nu äntligen fick äta en riktigt middag på och jag kan säga såhär. ALLA älskade maten, och alla kom fram till mig och bah, wow maten – så det var ju jätteroligt!

Och tårtan, hallå tårtan!!! HUR FET?????? Jag dog. Den var helt otrolig, den var så detaljerad och Buster, Lojsans kille trodde till och med att det var en riktig LV bag haha. Så grymt. Jag måste ta reda på vem det är som har gjort tårtan för den människan är värd all publicitet den kan få!! Den var helt sinnessjukt bra.

Sedan gick vi till favoritstället Spitfire där vi tog en drink och en hotshot och dansade till Backstreet Boys och 50 cent och så avslutade vi på Fou vilket var ännu roligare. Jag brukar inte vara där så ofta men oj vad jag måste tillbaks. Det var världens drag där, sjukt bra musik och vi hade så jäkla kul. Tack alla som kom för världens bästa kväll! Och stort tack till Jennifer och Fanny på REV som hjälpte mig att styra festen.

När det blev lördag så ringde tjejerna mig och bestämde att vi prompt skulle köpa med oss en kaffe för att gå en promenad runt Djurgården. Och det var riktigt härligt! Rundan har nog aldrig gått fortare för våra munnar gick verkligen i ett. Vi pratade om gårdagen, min resa till L.A, vad vi skulle göra ikväll, vart vi skulle äta brunch och till slut så var vi ju nästan framme.

Så glad för dom här tjejerna!!!

Haha, verkligen ett genuint skratt från mig här. Fantastiska dubbelhakor haha.

Det var så roligt att få introducera tjejerna för Maddy också så att de fick lära känna henne lite bättre efter alla dessa år apart.

Brunch blev det på Miss Clara.

Det blev sötpotatispommes och våfflor för min del.

Jag var så sugen på våfflor och är typ aldrig det så kände att jag var tvungen att beställa det!

Eftermiddagen spenderades hos mig, vi lyssnade på gamla godingar, pratade om livet, tände ljus och drack rödvin. Och sedan bestämde vi oss för att fixa till oss lite grann och gå och käka middag på restaurang.

Vi tog oss inte långt utan kvarterskrogen Paraden fick duga, men det var väldigt mysigt.

Älskar tjejkvällar som innehåller rödvin, skratt och god mat. Det finns typ inget bättre.

I söndags gjorde Maddy jättegoda pannkakor av banan, havregryn och chiafrön. De var supermättande och jättegoda att toppa med kokosflingor och agave sirap. Ni måste testa!!! Här finns ett recept. Alltså det blev så gott och riktigt mättande också (som jag skrev hehe).. Helt veganska är det också!

Som ni märker är tända ljus lite utav en röd tråd i den här helgen. Jag har tänt så mycket ljus va. Men det är ju så mysigt nu när det börjar bli mörkt och kylan kommer. Finns inget jag tycker om mer än tända ljus.

Efter frukosten gick jag och Maddy på stan. Hon ville kika lite i butiker och jag hakade på trots att jag hatar att gå i butiker. Internetshoppar ju tusen gånger hellre för orkar verkligen inte stå och vänta på att få prova kläderna och bära runt på påsar etc. Men det var ingen fara med det i söndags för jag hittade verkligen ingenting som jag gillade förutom dom här brillorna ifrån Rodebjer.

Sen bjussa hon mig på en kanelbulle och en kardemummabulle på Fabrique som vi delade på. Jag har ju sjukt nog aldrig ätit deras bullar förut och det var väl tur det för nu kommer jag nog gå dit varje helg framöver (när jag kommer hem ifrån L.A. igen då dvs) för herregud vad mumsiga dom var. Verkligen perfekta bullarna. Och på tal om perfekta bullar så kan jag inte sluta tänka på min kanelbullebakning i Dubai när jag var barnflicka där för några år sedan. Minns ni? Jag DÖR!!!! Hahaha.

Hahaha alltså ni ser ju. Och ja det stämmer, precis som hon Beatrice skrev så var killen jag tog hand om superallergisk mot ägg, men jag skulle ju haft i sådant där som man har i istället för ägg. Och det gick ju sådär med andra ord…..

När vi kom hem vinkade vi hejdå till Olivia och sedan gjorde vi en tidig middag. Eller Maddy lagade middag. Det blev äggplanta med lök, vitlök, morötter, grönkål och zucchini. Alltså så gott. Jag ska visa er i en youtube video hur man gör för det här var så gott.

Resten av kvällen pratade vi om resan, eftersom att det var Maddys bästa kväll. Vad som varit bäst och vad som varit sämst etc och så kikade vi i mina coffe table books för lite inspiration till en tavla till mitt vardagsrum och jag ÄLSKADE denna ifrån Kate Moss. Så ball och hade varit snygg att ha över soffan i stort plexiglas. Inte sant? Färgerna passar min lägenhet väldigt bra med.

Men men, tänkte att ni ska få se vad jag gjort idag också. Så imorse skulle vi då ha kört Bootcamp med Damla men eftersom att jag helt hade missförstått att de hade bytt location denna omgången så det blev en cykeltur runt Djurgården istället. Men det klagade man ju inte över. Det var så fint och Maddy ville verkligen göra det en gång till så slog ju lite två flugor i en smäll.

Efter vår cykeltur gjorde jag och Maddy oss i ordning för att gå på Kenzas lanseringsbrunch för hennes tredje kollektion tillsammans med Puma. Maddy var tvungen att ta med sig resväskan för att åka direkt därifrån till Arlanda senare men det var väldigt mysigt att vi fick den lilla stunden tillsammans ändå innan hon var tvungen att åka.

Brunchen hölls på Hoss Agencys kontor och det supermysigt och jäkligt snygga kläder!

Så himla duktig och inspirerande är hon! Go Kenza!

Efter brunchen och en hel del tårar och hejdå kramar till Maddy så åkte jag och Dani och spelade in podd och sedan så satte vi oss på Nyko och åt en sen lunch/ tidig middag samtidigt som vi jobbade och nu kom jag precis hem igen så har med andra ord varit borta hela långa dagen. Nu tänkte jag koka mig en kopp te och se ett avsnitt av Vår tid är nu.

23 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (6)

 • Jennie

  |

  Kan du dela receptet på er middag?

  Reply

 • Sanna

  |

  FRÅGOR TILL BARNET 🙂 https://magasin.lekmer.se/50-roliga-fragor-som-far-ditt-barn-att-snacka/ men ändå kul med vuxna frågor också för då får ma roliga svar typ ”vet du vad politik är” ”vad ska du jobba med när du är vuxen” ”när får man ta körkort” ”vad är din största dröm” ”tror du att du kommer gifta dig och med vem” ”hur tror du ditt liv ser ut när du är 50” ”hur mycket tror du man tjänar i månaden” ”vad tänker du på när jag säger ….”

  Reply

 • Delia

  |

  Bästa Hanna! Har nog missat, men är det limited edition på jackkollektionen? Vill nämligen desperat ha reflexjackan..!! DEN är to die for 😍😍

  Reply

 • Julia

  |

  Egg plant heter Aubergine på svenska, fun fact😘

  Reply

 • Malin

  |

  Gud vilken fin tårta!
  Din skinnklänning, när kommer den?🙌🏻😍😍

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler