En tom känslomässig vecka, ett jobbigt hejdå och ett befriande samtal

Jag har känt mig ganska så tom hela den här veckan och helgen. Försökt att vara glad, försökt att vara närvarande och inte tänka på annat, men det har gått sådär ärligt talat. Det har absolut varit stunder då jag har varit i nuet och känt genuin lycka och verkligen mått bra och varit glad, men det har ändå inte varit så som det brukar. Jag vet inte om jag är inne i någon speciell fas i livet eller om jag faktiskt, på riktigt, har tagit på mig lite för mycket på senaste. Det enda jag vet är att jag konstant känner mig trött, oinspirerad, vilse och less på väldigt mycket i mitt liv.

Imorgon åker Maddy hem. Det känns tungt. Hon har hjälpt mig med så mycket de senaste två veckorna. Fått mig att skratta mer än jag kan minnas att jag gjort på hela sommaren. Fått mig att kunna släppa alla tankarna som hela tiden snurrar i huvudet. Tagit på sig matlagningsansvaret när hon märkt att jag varit stressad. Inte blivit besviken eller sur för att jag inte hela tiden varit på topphumör och känt mig superpositiv. Sagt att vi kan ta dagarna som dom kommer för att jag har velat det. Pratat mycket med mig om what really matters och vad jag borde fokusera på. Och det uppskattar jag något otroligt! She has been a rock!! Tidigare idag när hennes mamma ringde oss på FaceTime för att hon ville prata med oss båda innan Maddy åker hem igen, så brast det för att jag kände att hon var så icke dömande och bara bryr sig om att vi ska må bra. Att vi ska vara lyckliga. Och det var så befriande att få höra det för det känns som att jag har fokuserat på helt andra saker på senaste och att det har ju uppenbarligen gjort mig ganska så olycklig. Eller inte olycklig men lite mindre lycklig.

Vi kan prata mer senare för nu ska jag sova. Men jag ville bara att ni skulle få en liten sån lägesrapport.

43 gillar

Kommentarer (2)

 • J

  |

  Gud vad skönt att höra någon mer som är i sån fas i livet. Jag är ungefär i din ålder och känner exakt likadant! Antagligen måste man gå igenom sånna här faser i livet för att utvecklas som person. Hang in there!

  Reply

 • Sofia

  |

  Tårarna började rinna när jag läste denna text, dina ord är ett försök att beskriva något jag själv går igenom precis just nu. Man förstår inte vad man ska göra för att bara hitta ett lugn och en vardag man kan känna sig nöjd med. Tror det svåraste är att man vet att man egentligen har det så jäkla bra men ändå är det något som är fel som man inte kan sätta fingret på men som ligger och skaver i bakhuvudet. Precis som du gör jag mycket saker hela tiden, fyller mina dagar med saker jag i stunden vill göra, men sen kommer perioderna då inget känns riktigt kul och man ifrågasätter hela sin livssituation. Man får försöka tänka att allt blir alltid bra tillslut, jag tror att vi som känner såhär kommer även kunna uppskatta den dagen då vi känner att vi landat i oss själv och vårt liv. Till den dagen kommer får vi skratta, gråta, tänka och fundera oss igenom dagarna och försöka se det som en resa som vi inte vet vart den kommer leda men som kommer bli tydligare allt eftersom .

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler