Plagg ni frågat om

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Stickade tröjan på denna bilden. Finns tyvärr inte i butik ännu men är en design som jag gjort för ett litet drop med stickade tröjor som kommer snart! Den är så fin. Vid i ärmarna och öppen i ryggen… (Den som väntar på något gott….)

Mest frågor senaste dagarna har nog dom här jeansen fått. Ni hittar dem här (klick!) och jag älskar dem. Lite retro och så är det fantastiskt att de är lite kortare i benen för oss kortisar hehe. Jag bär size M/ 38 i dem!

Orange crop knitted polo top här (klick!)

Röd/ rosa snake print kjol – Boohoo

Patent byxor som är croppade som jag använde hur mycket som helst i Paris hittar ni här (klick!) och jag bär size 38 i dem! De är så sköna och snygga men de kan prassla när man rör sig mellan benen men då är det bara att smörja in insida lår (utanpå byxan alltså) med lite olja så är det löst för då blir det ju ingen friktion mellan benen.

Denna mysiga tröjan med korallröd krage och ärmkant (hahah borde veta vad det kallas med tanke på hur mycket jag designar numera, collar??). Ni hittar den här (klick!) varje fall!

Stickad grå tröja även denna ifrån mitt lilla stickade drop. Så finns ej i butik ännu men lovar att uppdatera om när den gör det. Kan bara säga att denna är FANTASTISK om jag får säga det själv.

13 gillar

Rekommenderade inlägg

Choklad och havssalt mandelsmör fudge

En nyttig semla smoothie

Februarimånadens utmaning

Så blir du av med sötsuget!

Nyttig glass på fryst banan

Podcasttips

Supergott vegetariskt pizza recept

Jag tror prestationsångesten smyger sig på igen...

Min torsdag varje timme

Blowdry hos Styleport

Hundvakt, mys i lägenheten och söndagsmiddagarna är tillbaka

The Hannager has arrived!!

Dagens outfit

En weekend i Göteborg

Några utav mina bästa stylingtips!

Min helg i bilder - Ett riktigt bra födelsedagspresentstips!

Hjälp mig hitta nästa utmaning...

En heldag på Nyko

Fashionweek, styling med Dyson och en sinnessjukt billig middag på…

En lång helg fylld av god mat och skratt

The secret sample kampanj med Chimi eyewear

Glad alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag tävling - vinn en styling!

Smoothie bowl breakfast

Kommentarer (3)

 • Mia

  |

  Så snygga kläder! <3 Collar är väl kragen och cuffs är ärmsluten?? Har jag för mig iaf 🙂

  Reply

 • Johanna

  |

  Den rosa byxorna som du har på dig till den röda Wide sleeve jackan vart är dem ifrån? 😀

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler