Plagg ni frågat om

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Stickade tröjan på denna bilden. Finns tyvärr inte i butik ännu men är en design som jag gjort för ett litet drop med stickade tröjor som kommer snart! Den är så fin. Vid i ärmarna och öppen i ryggen… (Den som väntar på något gott….)

Mest frågor senaste dagarna har nog dom här jeansen fått. Ni hittar dem här (klick!) och jag älskar dem. Lite retro och så är det fantastiskt att de är lite kortare i benen för oss kortisar hehe. Jag bär size M/ 38 i dem!

Orange crop knitted polo top här (klick!)

Röd/ rosa snake print kjol – Boohoo

Patent byxor som är croppade som jag använde hur mycket som helst i Paris hittar ni här (klick!) och jag bär size 38 i dem! De är så sköna och snygga men de kan prassla när man rör sig mellan benen men då är det bara att smörja in insida lår (utanpå byxan alltså) med lite olja så är det löst för då blir det ju ingen friktion mellan benen.

Denna mysiga tröjan med korallröd krage och ärmkant (hahah borde veta vad det kallas med tanke på hur mycket jag designar numera, collar??). Ni hittar den här (klick!) varje fall!

Stickad grå tröja även denna ifrån mitt lilla stickade drop. Så finns ej i butik ännu men lovar att uppdatera om när den gör det. Kan bara säga att denna är FANTASTISK om jag får säga det själv.

13 gillar

Kommentarer (3)

 • Mia

  |

  Så snygga kläder! <3 Collar är väl kragen och cuffs är ärmsluten?? Har jag för mig iaf 🙂

  Reply

 • Johanna

  |

  Den rosa byxorna som du har på dig till den röda Wide sleeve jackan vart är dem ifrån? 😀

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler