Grab and run för mina följare i Göteborg

Kom hem från Paris sent inatt och imorse så bar det av igen, fast denna gången inte så långt utan till Göteborg. Jag hade nämligen bestämt mig för att ge bort ca 50 st jackor ifrån droppet till mina följare nere i Göteborg som en present till er och jag kände verkligen att jag också ville vara där för att se allas reaktioner och för att kramas lite med er.

Så några timmar innan vi hade bestämt oss för att ställa oss på ett café i Göteborg började jag hinta alla om att något skulle hända och att jag hade 55 st jackor med mig. Jag gav ledtrådar på min instastory och när klockan slog 17 så berättade jag vart jag befann mig.

De som kom visste fortfarande inte riktigt vad som skulle hända på utsatt location men när jag berättade att de fick välja en varsin jacka ifrån kollektionen helt gratis att ta med hem så gick de CRAAAAAZY and I loved it. Det var så härligt att få göra er så glada. På riktigt.

Det var till och med tjejer som skickat sina respektive och sina mammor att skynda sig bort till platsen vi var vid för att se vad som hände. Så himla gulligt! Pratade med en mamma som hade fått springa till Da Matteo (caféet vi var på).

Det är sådana här typer av möten med er som gör att jag fortsätter med det jag gör. För det är i sådana här stunder som man förstår att man faktiskt gör andra människor något gott och glatt och att de uppskattar att följa mig osv. Så stort tack till alla som kom förbi idag. Ni gjorde mig lika glad som jag gjorde er <3

Och till er som inte hann i tid..

Jag lovar er att jag ska göra något mer liknande det här <3

23 gillar

Rekommenderade inlägg

Bara några styrkekramar

Vad jag önskar mig i födelsedagspresent

Drar till Kalifornien ett tag...

"Lägg dig inte i vad jag lägger mina pengar på"

Imorgon lanseras jackorna - så här är allt du behöver…

Plagg ni frågat om

Hösten flyttar in och jag flyttar ut

Jag vill skaffa ett kontor med kollegor

Vad senaste dagarna bestått utav...

Nervös men också supertaggad över sista natten i lägenheten

Min helg i bilder

En tom känslomässig vecka, ett jobbigt hejdå och ett befriande…

Min helg i bilder - Paris edition

The jackets for the season are here

Min födelsedagsfest, bästa födelsedagspresenten och ett veganskt recept

Suprise babyshower, hemma hos reportage, inredningstips och hundmys

Det är coolt att göra något som en tjej

Hannalicious for NA-KD jackets

Firar min födelsedag i Paris!

Jag har haft världens mysigaste onsdag

Våra svindyra kaffes, snygga prins och en vegansk risotto

Mitt födelsedagsfirande i Paris

Avskedsfrukost med tjejerna

Grab and run för mina följare i Göteborg

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler