Grab and run för mina följare i Göteborg

Kom hem från Paris sent inatt och imorse så bar det av igen, fast denna gången inte så långt utan till Göteborg. Jag hade nämligen bestämt mig för att ge bort ca 50 st jackor ifrån droppet till mina följare nere i Göteborg som en present till er och jag kände verkligen att jag också ville vara där för att se allas reaktioner och för att kramas lite med er.

Så några timmar innan vi hade bestämt oss för att ställa oss på ett café i Göteborg började jag hinta alla om att något skulle hända och att jag hade 55 st jackor med mig. Jag gav ledtrådar på min instastory och när klockan slog 17 så berättade jag vart jag befann mig.

De som kom visste fortfarande inte riktigt vad som skulle hända på utsatt location men när jag berättade att de fick välja en varsin jacka ifrån kollektionen helt gratis att ta med hem så gick de CRAAAAAZY and I loved it. Det var så härligt att få göra er så glada. På riktigt.

Det var till och med tjejer som skickat sina respektive och sina mammor att skynda sig bort till platsen vi var vid för att se vad som hände. Så himla gulligt! Pratade med en mamma som hade fått springa till Da Matteo (caféet vi var på).

Det är sådana här typer av möten med er som gör att jag fortsätter med det jag gör. För det är i sådana här stunder som man förstår att man faktiskt gör andra människor något gott och glatt och att de uppskattar att följa mig osv. Så stort tack till alla som kom förbi idag. Ni gjorde mig lika glad som jag gjorde er <3

Och till er som inte hann i tid..

Jag lovar er att jag ska göra något mer liknande det här <3

23 gillar

Rekommenderade inlägg

Nu börjar alla influensers "må dåligt" för att det är…

Det där med pekpinnar och översittarfasoner

Julklappstips och de bästa black friday erbjudanderna samlade på ett…

Så här ser en vanlig jobb-dag ut

Nya träningspass, poolparty i hillsen, kristaller och meditation i Linns…

Att dejta i USA vs i Sverige

Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Nyttigt julgodis (mina chokladbollar med en tvist)

Vegetarisk tacos med salladsblad

På fredag klockan 07.00!

Svindyr skidåkning och öl med alla säsongare i Aspen

Två life changing sminktips och två helt oredigerade bilder

10 Intressanta frågor och svar

Partykollektionen är ute!

En lägesupdate från ett regnigt LA

Min första Thanksgiving

Antingen vill jag stanna kvar här i Aspen eller så…

Nytt favoritställe i Santa Monica och en rolig dejt

Snöskotersafari och lerduveskjutning - Det är kul att briljera på…

Aspen we're here!

Count your blessings

30 % off my designs

Girls night out!

Mina favoriter från Chimi Eyewear

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler