Min helg i bilder – Paris edition

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Måndag och ny vecka vilket först innebär en recap på helgen som varit. Den har varit lång men också typ alldeles perfekt om jag ska vara helt ärlig. Kickade igång helgen redan i torsdags med att överraska min mormor som fyllde 75 år igår med en liten staycation på Steam Hotel tillsammans med henne, mamma och Maddy. Min lillasyster skulle också varit med men hon var tyvärr tvungen att jobba så det blev vi fyra istället.

Jag hade ju sjukt nog aldrig besökt Steam tidigare trots att hela famlijen bor i Västerås men nu var det äntligen dags och jag kan säga att det leva upp till de höga förväntingarna jag hade faktiskt. Mysfaktorn var verkligen på högsta nivån possible. Inredningen, atmosfären, ja allt.

Jag och Maddy chillade mest uppe på loungen, låg och pratade om allt och ingenting. Vi har verkligen så himla kul tillsammans. Och det är roligt att vi fortfarande har det trots att det var så många år sedan vi sågs. För jag menar det kan man ju faktiskt inte ta föregivet. Tänk bara på alla man umgicks med i gymnasiet som man knappt har någon kontakt med längre.

Det var iaf väldigt mysigt att bara prata om allt som vi missat i varandras liv senaste åren.

Mina fina rutiga blazer dress hittar ni här (klick!)

Övernattningen slutade med att vi käkade middag på restaurangen som ligger uppe på högsta våningen på hotellet. Det var en supernice middag och jag fotade med kameran men eftersom att jag la in de bilderna på min stationära dator när jag kom hem så kan jag tyvärr inte visa er dem nu då jag är i Paris som ni vet…

När det blev fredag åkte vi tillbaka till Stockholm och så gick jag direkt från tåget bort till Non Solo Bar i Vasastan för lunch och lite planering inför poddinspelning med Dani. Vi hade med vår allra första gäst i podden i fredags (alltså det avsnittet som kommer ut idag) och det blev så jäkla bra!!!! Han är så inspirerande. Ni kommer älska avsnittet.

Efter inspelningen så vankades det AWBerns med Hanna Liska PR. Var egentligen sjukt osugen på att göra någonting i fredags men eftersom att Maddy är här och har åkt ända ifrån Australien för att hänga med mig och vara här och utforska Stockholm fick jag bita i det sura äpplet.

Min as snygga grå kavaj hittar ni här (klick!)

Men det ångrade man ju inte, för hade det hur trevligt som helst! Både Kickan och Dani var ju också där och sen kom även Antonia och tog ett glas och vi hade det så trevligt att vi till och med gick vidare för att käka middag.

Papa’s!

Maddy lånade min nya rutiga as fina jacka som ni hittar här (klick!)

Sen körde vi en liten bar-hopping-runda för att visa Maddy några fler ställen. Eller ja bar och bar-runda. Vi gick till tre ställen och de alla ligger vägg i vägg hahaha. Vi började på Vassa Eggen, sen Tako och så avslutade vi med…

HOTSHOTS på favvostället, Spitfire haha. Maddy hade varken druckit eller hört talas om det och nu kan jag lova er att hon aldrig mer kommer vilja ha en heller.

När vi vaknade i lördags så tog vi oss bort till Mellqvist St Eriksplan där det bjöds på kantarellmackor vilket var sååååå mysigt.

Min lördagslook såg ut som följande och brun var jag också för var och sprayade mig på morgonen hemma hos Klara (tanbyklara). Det blev så bra och jag kände lite att HALLÅ, varför har jag inte sprayat mig på så länge? Det är ju så nice.

Lojsan kom också, eller ja det var egentligen hennes idé att vi skulle äta lite lördagsbrunch och det var en av de roligaste och mysigaste stunderna på längre måste jag säga. Jag skrattade typ hela brunchen kändes det som. Hon är så gravid också! Så gravid och så vacker och det är så fint.

Brukar inte hänga på Mellqvist jätteofta, men måste säga att det är ett skitmysigt ställe just på helgerna. Jag får införa en tradition för lite lördagshäng där. Min as fina svarta jersey klänning som många frågat om förresten, hittar ni här (klick!). Det är verkligen den perfekta svarta, höstiga klänningen.

Här ser ni även en liten bättre bild på den svarta varianten av The Teddy Biker Jacket som släpps på torsdag!!!! Visst är den snygg? Det är verkligen av mina favoriter helt klart! Resten av kvällen gick tiden åt att packa och planera outfits inför Paris och så fick vi åka fram och tillbaka till Danijela för att tvätta då min tvättmaskin helt plötsligt råkat gå sönder. Så jobbigt!

Supertidigt i söndags så åkte vi i varje fall till Paris.

Planet gick 06.05 så gissa om vi var trötta?? Den här pumpkin spice is-kaffen och härliga ostmackan piggade i varje fall upp. Tack för det måste jag säga!

Patent leather pants här (klick!)

Eftersom att vi flög ner så tidigt så hade vi ju hela söndagen i Paris så det första vi gjorde var att åka till Louvren för att gå och kika på museumet. Jag var inte as keen om jag ska vara ärlig utan det var mest Maddy som ville dit och jag vet inte om jag tyckte att det var värt det såhär i efterhand heller… Det bra med det hela var att det var gratis inträde för mig (om man är under 26 och från EU) och att vi på något sätt fick gå före hela kön bara genom att vi frågade en av vakterna hur lång tid han trodde att det skulle ta för oss att ta oss in haha. Det var så random!

Fick iaf se Mona Lisa och så verkade Maddy glad över vistelsen. Men jag tror att jag är mer en “moderna museum” person. Typ andra världskriget och så. Samt Maddy berättade även om ett museum i New York om 9/11 – World Trade Center som jag såååå gärna hade velat gått på.

Åt sedan en sen lunch på ett av mina favvoställen – Hotel Costés. Och sen spenderade vi resten av eftermiddagen/ kvällen på hotellet. Chillade och åt och käkade sushi på ett ställe jag hört mycket om. Det hette Kinugawa!

11 gillar

Kommentarer (5)

 • Emma

  |

  Moderna museum brukar nog inte innehålla konst från andra världskriget 🙂 googla!

  Reply

 • Elin

  |

  9/11-museumet är så häftigt och intressant! Var där för några år sedan och kunde gå i timmar och bara läsa om allt. Riktigt häftigt! Dit måste du gå nästa gång du är i NYC ?

  Reply

 • rosanna

  |

  Du glömde länka blazer dressen!! =/

  Reply

 • Ellen

  |

  Hejhej! Vart är dom fina skorna ifrån?:)

  Reply

 • Sara

  |

  Jag älskar er podd men tyckte att detta var det sämsta avsnittet hittills! ..och det berodde inte på er, det berodde på killen ni hade med (vem är han ens?) som verkade tro att han hade rätten att prata hela tiden och ansåg sig uppenbarligen vara med intressant än er vilket visades då han hela tiden avbröt er eller höjde rösten när vi försökte inflika något. Nä fy, riktigt mansgris-beteende. Kunde helt ärligt inte ens lyssna klart på podden då jag störde mig så mycket på detta och att han kändes så “full of himself”. blä

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler