Firar min födelsedag i Paris!

God morgon!

Klockan 06 imorse så flög jag ner till Paris med Maddy så nu är vi framme och redo för att utforska Pariiiiii. Vi är här för Fashionweek och för att fota min kommande jack-kollektion! Och sen kommer vi ju också fira min födelsedag här nere eftersom att jag fyller år på tisdag. Vi har en hel del saker framför oss de kommande dagarna med andra ord. Det ska bli kul!

23 gillar

Kommentarer (4)

 • Julia

  |

  Hejsan, tänkte höra med dig om du har haft ett sått inlägg på senaste där man kan hitta en resekompis? Annars skulle det vara kul om du skulle kunna göra ett sånt till inlägg!!

  Reply

 • Ebba

  |

  Hur skulle du säga att strl är i din kommande jack kollektion? Speciellt tänker jag på de i teddy som är biker modellm

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jag har 36 i alla jackorna i kommande kollektionen!

   Reply

 • Evelina

  |

  Gud vad kul! Grattis i förskott 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler