Hösten flyttar in och jag flyttar ut

Jag vet inte vad hösten gör med mig men jag har blivit helt besatt av inredning just nu och vill bara göra om allt och helst IGÅR… Sprang på stan häromdagen och köpte nya kuddar, nya färgade ljus till ljusstakarna, en mysig pläd och färska höstiga blommor till lägenheten och så håller jag på och beställer ett nytt soffbord och ska sätta upp en stor spegel och en tavla över soffan etc.

Känns det inte alltid lite extra kul att fixa i lägenheten den här årstiden när man vet att man har så många månader framför sig med en massa hemmamys? Däremot är det ju lite tråkigt för min del eftersom att jag kommer att åka till L.A ett tag nu. Men jag bara kände att jag ville ha det så mysigt som möjligt nu sista veckorna jag är kvar här hemma.

Det blev så fint med dom här pampasgräsen med i en gammal guld rostig vas som jag har! Köpte de på hötorget för 60kr styck istället för 120kr styck som de kostade på de andra blomsterbutikerna jag var på. Så det är ett litet spartips!

23 gillar

Rekommenderade inlägg

Nu börjar alla influensers "må dåligt" för att det är…

12 saker jag gör för miljön

Det där med pekpinnar och översittarfasoner

Julklappstips och de bästa black friday erbjudanderna samlade på ett…

Nya träningspass, poolparty i hillsen, kristaller och meditation i Linns…

Att dejta i USA vs i Sverige

Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Nyttigt julgodis (mina chokladbollar med en tvist)

Vegetarisk tacos med salladsblad

På fredag klockan 07.00!

Svindyr skidåkning och öl med alla säsongare i Aspen

Två life changing sminktips och två helt oredigerade bilder

10 Intressanta frågor och svar

Partykollektionen är ute!

En lägesupdate från ett regnigt LA

Min första Thanksgiving

Antingen vill jag stanna kvar här i Aspen eller så…

Snöskotersafari och lerduveskjutning - Det är kul att briljera på…

Nytt favoritställe i Santa Monica och en rolig dejt

Aspen we're here!

Count your blessings

30 % off my designs

Girls night out!

Mina favoriter från Chimi Eyewear

Kommentarer (1)

  • Josephine

    |

    Ett ännu bättre spartips är att gå ut och plocka gräset själv i naturen, helt gratis!

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler