Hösten flyttar in och jag flyttar ut

Jag vet inte vad hösten gör med mig men jag har blivit helt besatt av inredning just nu och vill bara göra om allt och helst IGÅR… Sprang på stan häromdagen och köpte nya kuddar, nya färgade ljus till ljusstakarna, en mysig pläd och färska höstiga blommor till lägenheten och så håller jag på och beställer ett nytt soffbord och ska sätta upp en stor spegel och en tavla över soffan etc.

Känns det inte alltid lite extra kul att fixa i lägenheten den här årstiden när man vet att man har så många månader framför sig med en massa hemmamys? Däremot är det ju lite tråkigt för min del eftersom att jag kommer att åka till L.A ett tag nu. Men jag bara kände att jag ville ha det så mysigt som möjligt nu sista veckorna jag är kvar här hemma.

Det blev så fint med dom här pampasgräsen med i en gammal guld rostig vas som jag har! Köpte de på hötorget för 60kr styck istället för 120kr styck som de kostade på de andra blomsterbutikerna jag var på. Så det är ett litet spartips!

23 gillar

Rekommenderade inlägg

Bara några styrkekramar

Vad jag önskar mig i födelsedagspresent

Drar till Kalifornien ett tag...

"Lägg dig inte i vad jag lägger mina pengar på"

Imorgon lanseras jackorna - så här är allt du behöver…

Plagg ni frågat om

Hösten flyttar in och jag flyttar ut

Jag vill skaffa ett kontor med kollegor

Vad senaste dagarna bestått utav...

Nervös men också supertaggad över sista natten i lägenheten

Min helg i bilder

En tom känslomässig vecka, ett jobbigt hejdå och ett befriande…

Min helg i bilder - Paris edition

The jackets for the season are here

Min födelsedagsfest, bästa födelsedagspresenten och ett veganskt recept

Suprise babyshower, hemma hos reportage, inredningstips och hundmys

Det är coolt att göra något som en tjej

Hannalicious for NA-KD jackets

Firar min födelsedag i Paris!

Jag har haft världens mysigaste onsdag

Våra svindyra kaffes, snygga prins och en vegansk risotto

Mitt födelsedagsfirande i Paris

Avskedsfrukost med tjejerna

Grab and run för mina följare i Göteborg

Kommentarer (1)

  • Josephine

    |

    Ett ännu bättre spartips är att gå ut och plocka gräset själv i naturen, helt gratis!

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler