Jag har haft världens mysigaste onsdag

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar och reklam för Hallwyska

I onsdags eller ja igår så hade jag på riktigt den bästa dagen på länge. Jag började dagen med att dra med Maddy på ytterligare ett träningspass, nämligen bootcamp hos Damla, sedan åkte vi hem till mig, åt frukost och gjorde oss i ordning och cyklade bort till Snickarbacken för kaffe och jobb. Vi beställde en varsin matcha latte på kokosmjölk vilket jag aldrig testat tidigare men OJ OJ OJ, vad gott det var! Maddy sa även att kaffe och kokosmjölk är supergott så det kommer bli nästa grej att testa.

Jag kände verkligen att jag behövde jobba undan en massa igår så förslog för Maddy att vi skulle sätta oss på ett café istället för hemma hos mig så att hon skulle få testa ett av mina favoritcaféer också. Så hon satt med mig en stund och sedan gick hon iväg på stan själv.

Det är väldigt fint vid Snickarbacken. Och om ni någonsin besöker Stockholm och är ute efter ett mysigt fik/ lunchställe nära Stureplan så är this the place to go. Deras ”dagens soppa” brukar vara så god med.

Efter några timmars effektivt arbete så gick vi bort till Strandvägen för att sätta oss i solen och dricka kaffe och prata om livet och jag överdriver inte ens när jag säger att det var en utav de mysigaste kaffestunderna jag någonsin haft i Stockholm. Vädret var perfekt. Kaffen var perfekt och så köpte vi oss också en varsin chokladtryffen som var supergod.

Solen bara gassade på oss och vi skrattade och skojade och pratade om mer meningsfulla saker om vartannat. Det var så jävla mysigt rent ut sagt! Och kanske var det också den sista kaffen i solen i Stockholm på ett tag…

Jag älskar att ha Maddy här och visa henne runt i Stockholm för det får mig att uppskatta staden så mycket mer också. Man blir så lätt hemmablind men efter dom här dagarna så kan jag med handen på hjärtat säga att jag aldrig tyckt om och uppskattat Stockholm så mycket som jag känner att jag gör nu. Det är så fina miljöer och gamla byggnader och hus och vackert att det är omringat av vatten. Stockholm är en fantastisk stad.

Min stickade tröja hittar ni förresten här (klick!) – Jeansen här (klick!) – Sneakersen här (klick!)

Efter vår supermysiga fika i solen på Strandvägen 1 så svirade vi om, satte på oss en liten make och gick ner till Grodan för att varsitt glas rött vin vilket också var hur trevligt som helst. Det är så roligt att vi sist vi sågs, satt i korta klänningar och drack 35 kronors billigt skitvin ur flaskan hemma i beach villan jag bodde i innan vi gick till The Beery, (det enda bra utestället där jag bodde) och hur vi idag sofistikerat tar ett varsitt glas rött och äter några oliver här i Stockholm.

Jag älskar livets kontraster och jag älskar att jämföra mig själv. Tänka tillbaka på hur jag tänkte och tyckte för några år sedan och vilka åsikter och tankar jag har idag etc. Det är jättekul och jättelärorikt om inte annat.

Ett glas vin senare studsade vi in på Hallwylska, en restaurang och en bar här i Stockholm som jag ofta glömmer bort faktiskt finns men som jag gillar såååå varenda gång jag besöker. Det är ju helt otroligt gulligt och mysigt där. Och jag vet inte om ni minns det men sist jag var där så var jag ju faktiskt på julbord där med tjejerna vilket var hur jäkla mysigt som helst. Jag brukar fortfarande tänka tillbaka på just den kvällen faktiskt för att vi hade det så himla trevligt och verkligen kom in i sån där härlig julstämning, som sig bör.

Här har ni några bilder så att ni kan fräscha upp minnet lite. Ååååh, kommer verkligen sakna alla dessa julbord i år med tanke på att jag åker över till L.A. och det är väl inte alls samma sak där borta? Eller? Rätta mig om jag har fel. Men jag tror inte det… Så får helt enkelt leva på minnena ifrån den här kvällen ett år till..

Tycker absolut att ni som kommer vara hemma i Sverige i höst och vinter bör checka in julbordet på Hallwylska. Ni kan boka det här (klick!). Väldigt kul och mysig att göra med tjejkompisarna ska jag säga er. Vi körde ju verkligen på en helkväll förra året med utgång och hela köret för att vi blev så taggade under julbordet och alla snaps haha.

Men åter till middagen vi hade igår. Snacka om att jag helt fastnade på fel spår där. Vi hade det skittrevligt och Moa, min barndomskompis från Norrköping kom också och joinade oss på middag. Glömde helt ta en bild på henne men ni som hängt med ett tag vet ju hur hon ser ut. Det var kul för Maddy att få träffa henne igen för hon var ju nämligen och hälsade på mig när jag bodde i Australien där för fem år sedan.

Och just det, för alla som undrat om min as snygga Zebra trench coat så kan ni köpa den här (klick!). Så festlig och härlig och annorlunda. Jag diggar den starkt.

Vi tog som vanligt in lite olika rätter och delade på. Det är ju verkligen ett vinnande koncept och något som jag bara ÄLSKAR att göra eftersom att jag har sådan beslutsångest och då istället slipper det här med att jag bara måste välja en grej utan faktiskt kan välja fler. Så det var nice! Maddy fick också för första gången i sitt liv smaka på en riktig kantarelltoast och löjrom så det var kul.

Sen blev det såklart lite dessert också!

Riktigt bra middag. 10 av 10!

20 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (2)

 • Linda

  |

  Det heter fortfarande inte ”en varsin” utan endast ”varsin”. Ditt skrivspråk är katastrof

  Reply

 • Linda

  |

  Var är dina solglasögon ifrån?❤️

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler