Drar till Kalifornien ett tag…

Hej älsklingar!

Har äntligen bestämt mig för att åka iväg till Los Angeles ett tag på lite obestämd tid, men skulle tippa på att jag blir kvar till jul. Kommer bo hos några vänner till familjen och bara vara där, hikea, dricka nyttiga juicer och typ försöka hitta mig själv eller i varje fall fokusera på mig själv. Låter lite töntigt, jag vet, men jag vill bara testa på något nytt. Och jag ser verkligen fram emot att göra det här. Jag tror också att ni kommer tycka att det blir jätteroligt att följa mig där borta både här på bloggen men också på youtube för att se vad jag hittar på för skoj. Jag fick nycklarna till huset jag kommer bo i mitt i Beverly Hills häromdagen och igår bokade jag flygbiljetterna så nu känns det verkligen på riktigt.

Är ni taggade?

Kommer inte detta bli kul att följa?

148 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (12)

 • Ninel

  |

  Verkligen så kul! Lycka till!!

  Reply

 • Sara

  |

  Hej,
  Kommer du att hyra ut din lägenhet i andrahand? 🙂

  Reply

 • Elin

  |

  Gud vad härligt, jag bodde i Santa Monica/Brentwood under en period. Helt fantastiskt. Mina absoluta favoritområden i LA!

  Reply

 • Sofia

  |

  Tror det bli jätte kul 🙂 Då kan man drömma sig bort lite från kalla, mörka sverige i vinter 🙂

  Kan du förresten inte visa upp dina nya valentino? 🙂 Jag är också intresserad av väskor, framförallt märkesväskor så vore kul att se din väsksamling också och historian bakom varje väska 🙂

  Reply

  • Sanna

   |

   Hade varit superkul att se och höra!😍

   Reply

 • Emma

  |

  men jaa gud så kul!! för både dig och oss !! du är en utav mina största inspirationskällor och har följt dig i 3 år ca, du är grym!!

  Reply

 • Johanna

  |

  JA verkligen så kul!
  Jag flyttar dit i januari i 6 månader då jag ska börja plugga där, så ser fram emot mycket inspiration!! 😀

  Reply

 • carro

  |

  Shit va kul!!! skulle döööööö för att få hyra din fina lägenhet under tiden

  Reply

 • Ella

  |

  Hej! Åh känner känslan, gjorde likande fast till London. Du kommer vara så fri!! Stort lycka till ⭐️

  Reply

 • anonym

  |

  Fantastiskt!!!

  Reply

 • Emma Wessman

  |

  Så kul! Jag bor i West Hollywood atm, hör av dig om du vill ses här!

  Reply

 • Johanna

  |

  Alltså jag längtar så mycket efter att få följa ditt liv i LA! Så roligt!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler