Hannalicious for NA-KD jackets

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar samt reklam för Hannalicious for NA-KD

// Jacket coming soon / Boots here (click!) / Knitted oversize jumper Boohoo //

Torsdagen den 27e September släpps alltså mina jackor som jag designat för NA-KD och jag är så taggad. De är så fina och jag har verkligen försökt att designa denna kollektionen så att alla ska kunna hitta en jacka de faller för och gillar. Därför är några mer outstanding och andra mer neutrala och klassiska. Det ska bli så roligt att se vad ni tycker om kollektionen. En annorlunda grej vi har gjort denna gången är att vi kommer att plåta kampanjbilderna bara några dagar innan vi lanserar. Och jag kommer åka till ner till Paris Fashion Week för att göra det vilket känns så ballt. Längtar så!

15 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (1)

  • Leonora

    |

    Hej Hanna! hoppas jackorna släppts i storlek XL/44-46 denna gången ^^ 😀

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler