Vad jag önskar mig i födelsedagspresent

Alla fortsätter fråga mig vad jag önskar mig i födelsedagspresent och ärligt talat så vet jag inte. Jag är alltid så dålig på det för jag har ju redan allt och behöver sällan något särskilt men jag försökte verkligen komma på något och här ovan ser ni några grejer som kom upp i mitt huvud.

Först och främst kan jag ju bara säga att jag det jag önskar mig allra mest är att Olivia ska komma hit från London och fira min födelsedag med mig. För till min födelsedag i år har jag styrt en stor tjejmiddag/ helkväll och det kommer bli hur roligt som helst. Save the Date inbjudan såg ut som nedan. Hur fin? Det ska bli så roligt och extra kul att även Maddy är här och kan fira mig detta året med. Jag läääängtar så!

Men åter till min wishlist. Första grejen jag kom på som skulle kunna vara lite kul att önska sig är en glamping experience i Malibu / L.A. Jag kommer ju åka dit i Oktober och har velat göra just denna glampingen sedan jag såg att en kompis var där i början av året. Det såg helt fantastiskt ut så det hade varit så kul att få göra det.

Andra grejen en nackkudde. Skittråkig present att köpa kanske men vill verkligen ha en riktigt bra och skön till alla mina långa flygresor som jag gör hela tiden. Känns tråkigt att lägga pengar på själv därför hade det varit magsikt.

Tredje sak jag önskar mig är coffetable böcker till bokhyllan. Den måste fyllas ut och man kan inte ha för många. Så det står VÄÄÄÄLDIGT högt på öskelistan. Skulle kunna tänka mig minst 10 st till på riktigt.

Fjärde grejen, presentkort på Zara Home! Omg, jag älskar den butiken och inredning är så himla himla roligt att köpa tycker jag så det önskar jag mig verkligen.

Femte sak – Skydiving! Gjorde ju det för några år sedan men skulle så gärna vilja göra det igen. Kanske att L.A. eller någonstans i Kaliforninen är roligare än här i Sverige men jag vill bara göra det igen.

Sjätte grejen, tråkig men behövlig – body wash från Rituals. Jag älskar deras krämiga, mousse aktiva body wash och kan inte få nog av dem.

Sist men inte minst önskar jag mig mina absoluta favoritfransar all times. By Terry for Sweed Lashes. Jag använder dessa typ varje dag. Så här kan man inte gå fel.

15 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (6)

 • Erica

  |

  Den nackkudden är sååååå värd pengarna! Så skön och bra stöd eftersom den är så hög 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Åh vet du specifikt vart denna är ifrån? Det gör inte jag nämligen hahah

   Reply

   • Linnea

    |

    Cabeau nackkudde är att rekommendera

    Reply

 • Hanna

  |

  Såg precis på din instastory när du cyklar iklädd cykelbyxor, stickad tröja och ett par typ ash rose-färgade sneakers. Vaaaar är skorna ifrån? Måste ha 😭

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   De är tyvärr från förra året, från Nelly!

   Reply

 • Linn

  |

  Sååå kul med önskelistor! Du borde införa typ ”måndagens önskelista/wanties” eller liknande.

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler