Min helg i bilder

Hej!

Det känns som att det var hur länge sedan som helst som jag bloggade men jag kom ju faktiskt med en liten update där i lördags när jag väcktes på ett brutalt sätt på morgonen av Lojsan och Buster haha. Det var så kul för när jag hängde med Lojsan igår så sa hon att hon hade läst inlägget och inte riktigt förstått hur rädd jag blev haha. Vilket fall här kommer en uppdatering om vad jag har gjort i helgen. Fredagen startade som vanligt med bootcamp med Damla och sedan gjorde jag mig i ordning för dagen, visade upp alla kommande jackor jag designat på Instastory och sedan mötte jag upp..

Den här snygga morsan för att cykla ner till Nosh and Chow på lunch..

Redgert och Garant bjöd in till lunch/ provsmakning på deras nya veganska burgare and WOW I liked them. De var så goda och saftiga och hade samma konsistens som kött. Blev jätteimponerad!

Bad Dani ta en snygg bild på mig när jag käkade min burgare, men den blev ju sådär haha. Jag tog sedan en på Dani och Lyke (osäker på om hon stavas exakt så) men det är i varje fall Danijelas kompis lilla tjej och hon var så gullig. Det var nästan så att jag hade vågat hålla henne jag också. Det blev mycket bebissnack på lunchen, dels för att Lyke var med också men också för att både Dasha och Dani är gravida med. Men det var mysigt, I didn’t mind.

Efteråt tog vi en snabb outfitbild på mig wearing all Hannalicious for NA-KD förutom skorna som ni hittar här (klick!). Jag älskar skorna, de är så sköna och jag känner typ att alla sådana här sock boots är så himla sköna. Jag gav Maddy ett par idag och hon hatar klackar man älskade dessa (ni vet Maddy, min Australiensiska kompis som kom hit idag all the way from Aussie, berättar mer om henne nedan).

Efter vår lilla fotografering av min outfit så åkte vi och spelade in dagens podd som ni kan lyssna på nu. Den handlade om allmänbildning, men jag vet inte om jag vågar säga att ni kommer bli mer allmänbildade av att lyssna på den däremot haha…

Efter poddinspelningen sprang jag lite ärenden och sedan så mötte jag upp några vänner för ett glas vin på Escalier. Det var väldigt mysigt. Vi satt och pratade om allt och inget.

Ja, Dani var då uppenbarligen en av vännerna haha..

När jag kom hem så messade Lollo B mig och frågade om vi skulle hitta på något. Jag sa att jag inte riktigt orkade göra världens effort men att hon gärna fick komma över på te och tjejsnack och då sa hon att det var precis vad hon hade hoppats på så det blev dadlar doppade i kakao och te och tjejsnack i flera timmar. Väldigt mysigt och välbehövligt.

I lördags vaknade jag som sagt av att Lojsan och Buster kom och plingade på tidigt på morgonen med frukost till mig. Alltså finaste finaste paret. Jag längtar så till deras bebis kommer. De kommer bli en så mysig och fin liten familj tillsammans.

Efter att jag ätit en god frukost, tog jag en springrunda runt Djurgården och sedan duschade jag och gjorde en ansiktsmask för att få till ett schysst glow inför eftermiddagen.

Sen mötte jag upp Dani som bar min kollektion från topp till tå och jag hade på mig en av mina nya jackor som kommer i slutet av september. Dani ville att jag skulle följa med henne för att kika på lite mammakläder och lite barnkläder och jag hade ändå inga planer så jag var ju inte den som var den.

Vi hittade så många fina barnkläder på NK och trots att vi inte vet vilket kön hon ska få än så känns det verkligen som en tjej så vi spenderade mest tid på tjejkläder hehe. Alltså kolla denna Gucci klänningen, hur fin? Dog.

Efter några timmars shopping så mötte vi upp tjejerna på Créme för en sen lunch. Jag höll mig till en alkoholfridrink och lite dessert däremot för jag hade ätit precis innan jag mött upp Dani och hade en tidig middag bokad så ville var hungrig till den.

Nutellapannkakorna och pannacottan på Créme är ett tips från mig till er!

Älskar Cafe Créme, jag och Dani brukade gå dit så ofta men nu var det ett tag sen så det var kul att komma tillbaka. Det är väldigt mysigt där och ofta väldigt snygga killar också ska jag säga er!

Middagen några timmar senare åt vi på Vassa Eggen men ska jag vara ärlig blev lite besviken på råbiffen. Var så sugen på råbiff men den var ärligt talat sådär. Det blev liksom för mycket och det kan jag tycka att det blir om man inte får någon typ av brödbit eller så till råbiffen. Resten av maten var super däremot, speciellt köttet (smakade lite av de andra hehe)..

Dani stackarn var ju knappt hungrig eftersom att hon åt en så sen lunch och hon också följde med på middagen men jag tror de inte gjorde så mycket för henne. Hon äter ju för två haha! Anledningen till att jag skriver ”stackarn” btw är för att jag tycker det är SÅÅÅÅ tråkigt när man ska gå ut och äta att inte vara vrålhungrig typ för eftersom att en av mina största hobbies är att testa olika rätter och restauranger så vill man ju kunna testa många förrätter innan sin main.

Efter middagen tog vi en drink på Tako..

Och sedan körde vi en helkväll ute på stan!

Det måste ha varit 5 veckor sedan sist så det var faktiskt riktigt roligt.

Men när jag vaknade i söndags var det inte lika roligt. Jag kände mig supersvullen så det enda jag ville göra var att lägga en ansiktsmask eller liknande och bara fräscha till mig. Och medan jag letade efter ansiktsmasker i mitt lilla skåp fyllt av skönhetsprylar jag inte använder dagligen så hittade jag något jag visste att Dasha VERKLIGEN ville ha….

Haha, skrattar högt åt denna konversationen!

Här skedde byteshandeln, hon ville ha en mascara ifrån ett speciellt märke (som typ är slutsålt överallt) och jag ville ha ansiktsmasker eller något som gav mig glow och ja i slutändan fick ju vi båda precis som vi ville haha.

Gjorde i ordning lite avkoadomackor och smoothie och sedan mötte jag upp Anna för att gå på jakt efter Pampasgräs som är så himla inne just nu.

And we found it bara här borta på Karlavägen i en blomsterbutik….

Och så här glad blev jag över det!!!

Wearing Hannalicious for NA-KD jackets coming sooooon!

Det slutade däremot med att jag köpte ett par på Hötorget för typ hälften av priset.. Så passade även på att köpa en höstig bukett till mig själv då också. Ska visa er typ imorgon hur fint det blev.

Vi kikade även på lite inredning och jag hittade några fina grejer som jag ska visa er imorgon också. De blev så bra i lägenheten, är så himla nöjd. Köpte inget av de på bilderna men funderar på att köpa det. Lampan tänkte jag ha i sovrummet och djurhuvudet i min bokhylla. Tyckte det var riktigt coolt. Finns på H&M Home, båda sakerna.

Här har ni en bättre bild på jackan, fin va?

När vi var påväg hem från butikerna så beställde vi hem lite Foodora som kom hem lagom till att vi kom hem. Det blev som vanligt thai. Haha känns som att jag alltid beställer hem det ifrån Foodora. Men det är ju så gott. Speciellt på söndagar. Jag svär på att det smakar lite extra gott just på söndagar.

Kvällen eller hela helgen kan man väl säga avslutades ute med myskväll hos Lojsan och Buster med ett litet pittstop hos Busters föräldrar för att gosa lite med deras nya tillskott i familjen. Såååå himla gullig! Vill verkligen också ha en liten hund men är osäker på om jag verkligen kommer ha tid med det 🙁

Nu är i varje fall också äntligen Maddy här (tog denna bilden för två sekunder sedan) så nu måste jag sluta blogga och så ska vi gå och handla lite middag. Jag är så glad att hon är här! Kan ni fatta att vi inte sett varandra på 5 år? Vi har spenderat hela dagen ute på stan och jag har visat henne lite utav Stockholm and so far SHE’S LOVING IT. Men vi kan prata mer om det sen för jag har skrattat så mycket idag åt henne och hennes kommentarer om Sverige och Stockholm.

Puss på er!

30 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (11)

 • Lisa

  |

  Lyssnade på er pod precis. JA SNÄLLA släpp avsnitt oavsett ljud kvalité!! Jag lyssnae ändå. Ni är bästa timmen i veckan.

  Reply

 • Frida

  |

  Vart är dina snygga ljusa jeans på bilden med Leo jackan? Där du håller bucketerna!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Min design!!! Finns nog kvar, de är slitna där bak!

   Reply

 • Emilia

  |

  Jackorna ser sååå snygga ut!

  Reply

 • Ellen

  |

  Vart kommer kuddarna i din soffa ifrån? Sååå fina 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Zara Home!

   Reply

 • anna

  |

  Såååå snygg leojacka!! Är den från din kommande kollektion alltså? När släpps den i så fall? SÅÅÅ taggad på att köpa isf haha <3

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Ja det är den! Den släpps den 27e!

   Reply

 • emelie

  |

  kommer den röda jackan komma i fler färger? 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Ja även i svart!

   Reply

 • Victoria

  |

  Vart är skorna ifrån som du har med dom ljusa jeansen och Leo jackan?? Din stil är on point !!! 😍

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler