I don’t blame my neighbors if they hate me

Igår när jag kom hem så var det fullt av paket utanför dörren som jag var tvungen att ta reda på. Gud, jag behöver typ skicka hem det till någon kompis när jag är borta för det är ju nästintill inte OKEJ för grannarna när det ser ut såhär. De kommer ju knappt förbi min dörr hahaah. Vilket fall så är jag tillbaka hemma i Stockholm igen.

Och jag hann nästan packa upp allting innan jag somnade som en stock soffan kl 21 och inte vaknade förrän klockan 11 imorse…. Så sjukt men sov så länge och det var så skönt så det förtjänade jag verkligen!

I några utav paketen så var mina jackor ifrån kommande jack-kollektionen som släpps snart. Vilket jag känner mig så taggad på att lansera!!! Det kommer bli så bra. Ni kommer älska dem! Jag ska försöka fota några utav dem i veckan så att ni kan börja fundera på vilka ni vill köpa. Taggade?

Tog en promenad med Molly efter att jag packat upp lite och sen så fick jag även nyckel till huset jag ska bo i borta i Los Angeles! Waaaah, ska berätta mer om det snaaaaart har typ inte hunnit prata med er om L.A ännu.

Och nu har jag precis ätit frukost hos Dani med henne och Mini. Haha jag vet frukost klockan 14.30 men är ju jetlaggad haha. Det var väldigt mysigt med lite bästismys i vilket fall.

18 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (2)

 • Fanny

  |

  Du borde verkligen försöka ordna så att paketen hamnar hos någon som kan ta hand om de direkt när du är bortrest. I de allra flesta föreningar får man inte ställa något i trapphuset (barnvagn etc) då det utgör en fara och kan bli blockerande vid en eventuell utrymning vid brand!! ❤️

  Reply

 • R

  |

  Vart är dina rosa mattallrikar ifrån? Är på jakt efter lite mindre mattallrikar och de såg perfekta ut i storlek. Vore supertacksam för svar! Letat som en galning på nätet😩

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler