Höstlook

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Tröja här (klick!) – Kjol här (klick!) – Boots här (klick!)

Älskar att det är stickade tröjor som gäller nu. Kanske inte idag iofs (är ju rätt varmt ute idag) men snaaaaart. Hösten är verkligen den absolut mysigaste årstiden jag vet. Föredrar höst framför vår alla dagar i veckan för på hösten är man mer varm, eftersom att man så gärna bara vill klä sig i mysiga, varma kläder och dricka en cappuccino på en uteservering trots att det kanske inte riktigt är så kallt ännu.

Medan på våren känns det bara som att man går runt och fryser för att man tror att man kan ha på sig mindre kläder än vad som egentligen behövs. Håller ni inte med? Vilket fall så har jag ett lunch-möte idag och sedan ska jag iväg och kika på lite kläder på lite olika presskontor inför New York på onsdag. Ska också förbi min frisör ikväll för att byta löshår. Som vanligt ute i sista sekunden med allt. Imorgon ska jag göra bryn, fransar och naglar liksom haha.

17 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (10)

 • Victoria

  |

  Sååååå snygg outfit!!! Älskar din blogg, den är så inspirerande ❤️

  Reply

 • Lisa

  |

  Lyssnar på er pod och reflekterade över att ni inte får så mycket respons (som jag förstod det som). Jag tror faktiskt att det beror på att ni känns så professionella, ni väljer intressanta ämnen, har en fin kemi mellan er, ni blandar högt och lågt med känslor, ni delar med er, och ger mig som lyssnare en fantastisk stund. Så hela eran atmosfär, ert upplägg och ni två tillsammans känns så SJÄLVKLART och därför tror jag feedback uteblir. Vilket är synd eftersom ni förtjänar all uppmuntran och positiv respons <3 Men det var min tanke – att ni är så självklara så man uppskattar stunden man lyssnar, går vidare med dagen och ser fram emot nästa. Ni blir ett självklart inslag i vardagen, lite som att umgås med två vänner faktiskt. Hoppas du förstår lite hur jag menar, ni är iallafall SÅ bra. Fortsätt med eran pod och jag lyssnar med glädje <3

  Reply

 • Enna

  |

  Så fint med ljusa boots😍😍

  Reply

 • H

  |

  Åh fin outfit!!! Oh vilka ben, perfekt formade ju haha 🙂

  Reply

 • Tamara

  |

  var är dina brillor från 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hong Kong!

   Reply

 • Ellen

  |

  Kan du göra att inlägg på snygga trendiga höstjackor?

  Reply

 • Tova

  |

  Hej! Jag kommenterar här men läste nyss ditt inlägg längre ner om ditt mående. Nu är jag några år äldre än dig (28) och kan säga att bli äldre är det bästa som hänt mig. Man blir så mycket mer grundad och säker i vem man är o vad man vill och låter som du är precis i vägskälet att ”växa upp påriktigt” (ej kritik). Jag personligen flytta hemifrån när jag var 19 och tyckte jag var typ vuxen vid 15, men insett nu i efterhand att för mig var det runt 24 jag vart vuxen påriktigt och först vid 27 jag insåg vem jag verkligen är och vad jag vill – sånt tar tid! Och det ska det ju göra, man ska testa nytt och våga kasta sig in i olika saker.

  Men jag blir inte förvånad över ditt inlägg och att du mår dåligt och känner dig tom. Jag menar detta ej negativt, men för mig känns det inte alls som du lever världens härligaste liv för precis som du skriver så att resa hela tiden, mingla osv osv låter inte ens lite kul när man gör det hela tiden – det låter mer ytligt och meningslöst. Jag tror verkligen du måste börja se INÅT, skit i allt det ytliga på utsidan (sånt är kul, resa är viktigt o fantastiskt men är oftast bara en biroll i ens liv) och se vad gör dig lycklig påriktigt? Det kanske inte längre är det du gillade förut – villet låter sunt! Att gå ut osv lessnar de flesta på i längden och man letar något meningsfullt. För vissa är det en relation, vänskap, mer tid med familjen, jobba med något menibgsfullt, yoga mm. Sluta tänk på ”vem du varit”, vem är du nu? Och vem vill du vara? Det underbara med livet är ju att det är upp till dig! Du kan förändras och det kan vara skithärligt och befriande. För mig gick jag igenom massa förändringar och vissa blev förvånade men de som älskar en påriktigt stannar ju alltid, o vem vill ha massa meningslösa relationer?

  Jag tror säkert även du känner så då dina vänner skaffar barn relativt tidigt. Jag har bara en vän med barn (ändå 28) och vi lever lika liv, för när barn kommer så förändras allt. Så jag tror du verkligen måste titta på vad DU vill och vad som är viktigt för dig. Jag menar inte illa med detta men tycker ditt liv låter rätt tomt och ytligt, att hitta mening i något (o det kan va vaaaad som helst) är fantastiskt.

  Önskar dig lycka till! Kram

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler