Gick i princip runt naken första dagen på Fashionweek

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Jacka River Island / Nya favorit klackar här (klick!)

Hallå mina babes!!

Här kommer en snabb liten update igen första dagen på Fashionweek som var igår. Jag hade panik över vad jag skulle ha på mig, bytte om säkert 10 gånger och bara sprang runt bland alla olika garderober och letade fram en look. Och tillslut så blev det den här trenchcoaten men hör och häpna, jag hade inte på mig NÅGONTING under haha. Var så stressad att jag totalt glömde bort att ta på mig något under haha.

Började vilket fall dagen med frukost tillsammans med Indiska och Glossy Box på en svit på Grand som de hade stylat och gjort i ordning så himla himla fint.

Den första och faktiskt enda visningen jag var på igår var By Malina! Och den var väldigt bra och inspirerande. Fick faktiskt två nya idéer till mina nästa designer ifrån just denna visningen. Men annars så tycker jag att man blir mer inspirerad av vad andra dom går på visningarna och Fashionweek har på sig.

Det var också live uppträdande under showen vilket var fett!

Han som sjöng var riktigt vass!

Efter visningen hoppade vi upp till Glitters svit där det bjöds på cupcakes, tårta, hårstyling och en massa smycken. Väldigt mysigt!

Hängde med dom här godingarna! Vi hade en hel del och gå igenom om vartannat. Men sen sprang jag hem. Har väldigt mycket denna veckan. Kanske därför jag känt att Fashionweek inte känts så kul detta året för att jag egentligen behöver sitta hemma med datorn i högsta hugg…

När jag var klar så blev det varje fall poddplanering och middag med den här donnan och Anna.

Vi åt på Nyko, vårt lilla favvoställe som ligger mellan oss. Det är en mysig kvarterskrog som ligger oss varmt om hjärtat. Hänger där vääääldigt ofta haha, men det har ni ju säkert redan koll på.

De har en ny vegansk meny på Nyko så igår testade vi den. Favoriterna blev den friterade tofun och broccolin, majsen och blomkålen. Så gott!! Älskar att det börjar komma fler veganska alternativ till Stockholm. Det är på tiden!

Avslutade middagen med en kaffe, planering av kommande poddavsnitt och lite serious talk om stress, hälsa och att det är så viktigt att kunna lägga ifrån sig jobbet etc.

Så glad för mina fina vänner!!!

14 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (4)

 • Nathalie

  |

  Hej Hanna! Idag och igår har jag lyssnat på (typ) alla era podavsnitt och jag har fått en helt annan bild utav dig. Innan trodde jag att du var en ytlig influenser, där utseende och lyx enbart är viktigt — men vad fel jag har haft. Du verkar vara en sån klok och varm person, som känns extremt jordnära. Snacka om att man är fördomsfull. Men det jag ville komma till är att podden känns som ett sjukt bra medel för er influencers — man får lära känna er på ett helt annat sätt. Fortsätt så! Gillar verkligen er pod då den är en blandning av både viktiga ämnen och vardagliga. Plus att jag ÄLSKAR att ni bjuder på er själva. Kram!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Gud vad himla glad jag blir av att höra det! 🙂 Tack!!!

   Reply

 • Denise

  |

  Så FINA byxor Dani har på sig! Vet du möjligtvis vart de kommer ifrån?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   NA-KD!:)

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler