Känner du dig stressad över andras framgång?

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Tröja här (klick!) – Sneakers här (klick!)

Hur ofta jämför du dig själv med någon annan?

Jag ställde mig själv den här frågan och kom fram till att jag börjat jämföra mig själv med andra betydligt mycket mer än vad jag tidigare gjort. Innan var jag väldigt brydd om andra och mer fokuserad på mig själv, men av någon anledning har jag börjat jämföra mig mer med andra. And I don’t blame myself. I dagens samhälle blir vi ju konstant informerade om vad andra gör och hur andras liv ser ut och ibland märker jag ju att även jag själv (som absolut INTE borde glömma bort), glömmer bort att det vi ser på sociala medier är en polerad yta och ett utvalt urdrag ur någons liv. För bakom den där Instagrambilden kan det ju faktiskt vara en helt annan story.

”Hur känns det för dig att två av dina bästa vänner nu ska skaffa barn och att du fortfarande är singel?” – Förlåt men ska det kännas något annat än att jag är jätteglad för deras skull? Mitt liv och mina vänners liv behöver väl inte gå hand i hand med varandra? När den tiden kommer för mig, kommer även jag att agera. Men jag är inte där. Och jag behöver inte vara där för jag lever mitt liv, i min takt, i min tidszon.

Jag tror att vi i dagsläget jämför oss mer med andra än någonsin tidigare. Därför tyckte jag att den här texten var så himla bra och on point för vad jag vill peppa både er och mig själv lite med idag. Läs och berätta vad ni tyckte. För jag ÄLSKADE den.

New York is 3 hours ahead of California,
but it does not make California slow.

Someone graduated at the age of 22,
but waited 5 years before securing a good job!
Someone became a CEO at 25, and died at 50.
While another became a CEO at 50, and lived to 90 years.

Someone is still single, while someone else got married.

Obama retires at 55, but Trump starts at 70.

Absolutely everyone in this world works based on their TIME ZONE.
People around you might seem to go ahead of you, some might seem to be behind you.
But everyone is running their own RACE, in their own TIME.

Don’t envy them or mock them.
They are in their TIME ZONE, and you are in yours!
Life is about waiting for the right moment to act.

So, RELAX.
You’re not LATE.
You’re not EARLY.
You are very much ON TIME, because you are in your TIME ZONE.

Sneakers här (klick!)

98 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (11)

 • Mia

  |

  Tack! Den där texten behövdes verkligen just nu <3

  Reply

 • Jennifer Sandström

  |

  Så otroligt bra påminnelse.

  Själv har jag funderat en hel del över vad jag ”åstadkommit” hittills i år, vilka mina mål är inför hösten, men också vågat fråga mig själv vad jag faktiskt misslyckats med i år. Och det sista var även något jag bestämde mig för att dela med mig av i bloggen, mina största misslyckanden i år – med fokus på företagande/bloggande, inlägget finns här om någon vill ”inspireras”: https://jennifersandstrom.se/2018/08/27/mina-storsta-misslyckanden-i-ar/

  Reply

 • P

  |

  Tack!!! <3

  Reply

 • peyzi

  |

  Jag tycker du är otroligt inspirerande! Det är så himla roligt att följa din resa. Du verkar vara en så himla fantastik människa, du känns så glad och positiv, det ger mig sån energi. Du har riktigt grymma outfits som alltid inspirerar mig och jag älskar din inredningsstil också. Tack för att jag får följa dig och din resa och för all fint du inspirerar mig med. Jag hejjar på dig. Massa kramar!

  Reply

 • Ax

  |

  Skönt att du inte känner dig stressad över förhållande osv, för det ska du ABSOLUT inte göra <3 All tid i världens finns och du är ju ung och lever ett härligt liv och har hela livet framför dig. Kram

  Reply

 • Sanna

  |

  Älskar. Tack för detta inlägget! Vilken boost!

  Reply

 • Lydia

  |

  TACK Hanna!! Detta är precis vad behövde få läsa just nu. Sparar direkt ner texten för att kunna påminna mig själv framöver <3

  Reply

 • Emma

  |

  Alltså så himla bra citat, älskar det!! Mind blown haha.

  Reply

 • Malin

  |

  Hej, jag brukar inte läsa din blogg men detta inlägg var så bra och behövdes verkligen så jag ska nog börja! Tack! 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler