Recept på nyttig och enkel banan- och jordnötssmörssmoothie

Gjorde en så himla god smoothie precis som jag bara måste dela med mig av receptet på. Jag improviserade iofs så vet inte alls hur mycket jag tog av varje ingrediens men det är bara att smaka sig fram. Svårare än så blir det inte liksom.

För 2 st smoothies behöver du:

1,5 fryst banan
Jordnötssmör
Havremjölk
Havregryn
Salt

Tips!!!

Har du ingen fryst banan och vill väldigt gärna göra denna smoothien nu (jag brukar alltid köpa hem en klase riktigt mogna bananer, skära upp dem i bitar och frysa in så att jag har) så kan du mixa en vanlig banan med isbitar istället.

14 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (4)

 • Lovisa

  |

  Måste tipsa om en suuuupergod smoothie som jag brukar äta till frukost! En banan, en skopa proteinpulver av hög kvalitet med smak av choklad, en färsk dadel, jordnötssmör och valfri mjölk.

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Åh tack dör tips!!!

   Reply

   • Lovisa

    |

    Glömde skriva chiafrön också!!

    Reply

 • Josefine

  |

  Hanna!!! Jag ÄLSKAR er podd men ni måste verkligen fixa ljudet för det är otroligt lågt och går man på stan med mycket brus så hör man absolut inte vad ni säger 🙁
  Kram

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler