Picknick på Högklint

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Igår lånade vi hotellets elmopeder igen för att utforska ön lite. Det slutade med att vi åkte bort till Högklint som är som en utsiktsplats lite utanför Visby. Och väl där hade vi picknick. Det var väldigt mysigt.

Jag hade på mig min egen design igår…

Ni hittar den här (klick!)

Det var väldigt blåsigt där uppe på höjden igår men vi höll i in i det sista och nedanför oss så var det även ett bröllop som pågick. Det såg fint ut men tyckte ändå lite synd om dem eftersom att det blåste så. Fasen, man tänker ju att man på ens bröllopsdag verkligen vill att vädret ska vara perfekt. Men ni som har gift er, hur viktigt är det egentligen när det väl kommer till kritan? Det kanske inte gör något för att man är så lycklig för att man ska gifta sig.

Hotellet hade i varje fall gjort i ordning lite picknick till oss. Det var kex och ostar, mackor, nötter, frukt och en liten dessert bricka med kakor och choklad.

På vägen hem var vi så frusna att vi var tvungna att stanna på ett café för att dricka en varsin kopp kaffe. Det var ett mysigt men lite underligt café vi hamnade på haha. De hade någon slags ingefära utställning och Lojsan råkade gå in i ett av konstverken och ha ner det, så det blev lite dålig stämning haha.

14 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (2)

 • Sanna

  |

  Hej! Språkpolis här! ‘Varsin’ räcker, det betyder ‘en var’, man behöver inte skriva ‘en varsin’.

  Reply

  • Sarah

   |

   Tror hon fått det från Molly, hon skriver också så..

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler