Första dagen på vår girls getaway

Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Igår när vi kom fram till hotellet vi bor på över helgen här i Visby var inte vårt rum färdigstädat så då fick göra ett litet pittstopp i panorama sviten för ett glas bubbel och lite frukt.

Mina fina rosa stickade tröja – hittar ni här (klick!)

Vi hade även bokat en varsin massage i helgen och Lojsan fick hennes redan igår så medan hon var iväg på det satt jag och Anna kvar och pratade om livet över ett glas bubbel. Och är det något jag älskar med Annas och min vänskap så är det just detta. Hur vi gärna och ofta sitter och pratar med varandra om allt och ingenting istället för att titta på en serie/ film eller hålla på med telefonerna. Hon och Olivia är nog mina mest ”närvarande” vänner som jag verkligen uppskattar och gillar att ha långa samtal med.

När Lojsan kom tillbaka blev det lunch på terassen. En supergod köttgryta med en fräsch sallad och potatismos till. Det blåste lite kallt men vi trotsade vädret och satt ute och åt.

Efter lunchen kände vi att vi ville hitta på någonting så tänkte att vi skulle gå ut på en promenad men när vi kom ner till receptionen för att kolla vilket håll Visby låg åt och vilket promenadstråk som var mysigast så fick vi syn på hotellets el mopeder. Å de lockade lite mer en promenad så två minuter senare stod vi med hjälmarna på och försökte starta en varsin moped för att ge oss ut på upptäcksfärd.

Lojsan repping my design, ni hittar den här (klick!)

Det finns fan inget roligare än när ens vänner som man inspireras och ser upp till vill bära ens design. Att de tycker att det jag designar är fint på riktigt. Det gör mig så glad!

Det var så mysigt att puttra omkring på moped inne i Visby. Och extra nice att de går på el för de låter ju ingenting vilket gjorde att vi enkelt kunde kommunicera och prata med varandra medan också. Jättemysigt verkligen och jag kan tänka mig att det såg så gulligt ut när vi kom åkandes på kullerstenen.

Hittade ett litet mysigt café där vi stannade på kaffe och blev bjudna på bullar av den gulliga killen som jobbade som barrista. Det hette St: Hans Café.

När vi kom tillbaka till hotellet hoppade vi i jaccuzzin vi har på terassen.

Vi pratade otrohet och egna erfarenheter kring det.

Och sen avslutades dagen med en helt fantastisk tryffelrisotto och lite rödvin på rummet. Det var på riktigt typ den godaste risotton jag ätit! Med krispig grönkål till också. Nä, sinnessjuk! Så imponerad över att maten här på hotellet är sååååå god.

15 gillar

Kommentarer (4)

 • Matilda

  |

  Åhh det låter som världens mysigaste dag <3

  Reply

 • Linda

  |

  Det heter inte ”en varsin” man skriver bara ”varsin”, med andra ord ”varsin moped” och inte ”en varsin moped”. Skriver du en så syftar du ju på 1st av någonting, medan när du skriver varsin syftar du på att alla inblandade har en moped var vilket blir fler än en.
  Ditt skrivspråk är kasst.

  Reply

 • Anna

  |

  Inget illa menat men vad har hänt med grammatiken?? Särskrivningar hit och dit plus helt fel ord? Typ en ist för än och el moped ist för elmoped

  Reply

 • Sara

  |

  Grammatiken…?

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler