Kräftskiva med tjejerna på min innegård

Igår styrde jag en liten kräftskiva med några tjejkompisar ute på min innegård. Och som vanligt gick jag all in på pyntet. Men jag älskar ju verkligen det. Att göra fint och fixa och dona. Jag tycker att det gör så mycket för stämningen för alla gästerna om man bara lägger ner lite extra tid på pyntet och dukningen. Du behöver inte gå all over the top men bara något litet liksom.

Jag skulle säga att det var girlanderna som gjorde det där lilla igår. Det blev så mycket festligare när dom kom upp trots att vi hade hattar, tallrikar och servetter.

Mamma och pappa skickade skämtsamma och hånfulla sms igår om min uppläggning av kräftorna – och jag fattade ingenting. Vem bryr sig om de ligger i en plastburk eller i ett fat tänkte jag. Men det dom skrattade åt var hur jag serverat dem medan de fortfarande låg i vattnet. Tydligen ska man hälla av dem först.

”Åh, nej! Det var däför det var så jäkla kladdigt för oss igår” – utbrister jag! Haha…

Vi hade det varje fall så mysigt och jag är så glad att vädret höll sig i schack så att vi faktiskt kunde sitta på innegården. Iofs hade det kanske varit bättre för grannsämjan om vi suttit inne i min lägenhet för nu har då grannarna både fått höra ett och annat om mig och mina tjejkompisar haha. För som vanligt pratas det alltid rätt så detaljerat när man träffas så här och ska gå igenom vad som hänt sen sist…

Jag och baby mama!

Bakom oss så kan ni skymta min lägenhet och min franska balkong… Men den ligger faktiskt mycket högre upp från markhöjd än vad det ser ut som på dom här bilderna.

Bestämde mig för att ha den här kräftskivan ganska så häftigt då jag insåg att kräftor är en färskvara och jag ska bort nu i helgen men för att göra det enkelt för mig eller ja för alla så körde vi lite knytis. Så jag stod för kräftor och alkohol (samt alkoholfritt bubbel till morsan) och sen bad jag någon köpa paj, en annan pynt, en tredje bröd, smör och ost etc. Och det är faktiskt riktigt smidigt så slipper en person stå och styra med allt.

När det blev mörkt tände vi mina batteridrivna ljus som jag bara älskar. För visst ser de äkta ut? Vekarna rör sig till och med. Det var Anitha Schulman eller ja nu Clemence som introducerade mig för dom. Finns att köpa här (klick!)

Tack tjejer för en jättemysig kväll!

26 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (1)

  • Emma

    |

    Kan inte du göra ett inlägg om din kamerautrustning? 😍 typ vad du använder för kamera/objekiv till vardagliga bilder som dessa och outfits! Tycker du får så fint skärpedjup men ser ändå inte ut att vara så inzoomat. Skulle vara jättekul att få ta del av din utrustning och tvivlar på att jag är ensam om att vilja det 🤗

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler