Just nu

Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Min nya as feta sneakers hittar ni här (klick!) kostar bara 499kr!

Tycker alltid att det är så roligt att läsa inlägg ifrån bloggare ifrån vad dom gör just nu i denna stunden. Tycker ni med det? (Hjärta isf det här inlägget nedan) så kan jag göra fler sådana inlägg. Detta var jag för 10 minuter sedan med Mini. Har varit borta vid Odenplan och spelat in podd följt av en mysig lunch på Kale & Crave. Så här eller ja nu är jag påväg hem för att svira om och gå en promenad runt Djurgården, försökte få med mig Dani men hon var tvungen att jobba så det blir jag, en podd och naturen. Men mysigt det med ju! Vi hörs lite senare. Imorgon drar jag ju iväg på en härlig getaway med mina favorittjejer Anna och Lojsan. Om jag längtar?

209 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (6)

 • Lucija

  |

  Hej hana, jag tycker om din outfit 😊
  Varifrån kommer skorna? Kram

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Länkat dem!

   Reply

 • Shivani

  |

  Heei fine deg!

  Hvor er jeansen og trøyen ifra? ❤️❤️

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Byxorna är ifrån fashionablefit for Nelly och tröjan ifrån Nelly också!

   Reply

 • Olivia

  |

  Gillade denna idén sådär för att vara ärlig.. men ÄLSKAR när du gör ”min dag genom mobilen” så att du har haft lite reflektionstid till varje bild.
  Kram.!!

  Reply

 • Hanna

  |

  Tycker det är väldigt onödigt när stora influencers tweetar och indirekt kallar dig för dum i huvudet och idiot (A.heden) för att sedan avfölja dig istället för att ta det privat med dig. Och då är jag ändå av åsikten att jag tycker du gjorde fel. Men ville bara skriva att trots vi är många som tycker du gjorde fel, så är vi även många som står bakom dig gällande drevet som skapades!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler