Big plans coming my way

God morgon! Vaknade upp med så mycket energi och inspiration imorse efter kräftskivan jag hade igår, så satte mig direkt vid datorn och började mejla. Jag har ett stort projekt på gång som har tagit mycket av min tid på senaste. Och sen tar ju mina design collabs med nakd en hel del tid. Jag är super involverad i hela processen så det tar massvis med tid.

Började i varje fall morgonen med lite gröt som vanligt, denna gången med färska bär och lite kardemumma också. Riktigt gott men känner att jag måste vidga vyerna lite och börja göra något annat till frukost snart haha. Har ju haft havregrynsgröt som en besatthet senaste halvåret, förut åt jag ändå lite smoothies, avokadomackor etc men nu har det bara varit gröt, gröt, gröt. Tror bara för att det ger mig en sån skön mättnadskänsla och för att det är lite varmt och härligt.

Men nog om min gröt, nu ska jag fortsätta jobba. Precis som igår så kommer jag sitta hemma mestadels hela av den här dagen och jobba. Kommer göra ett litet pittstopp i poddstudion för att spela in nästa veckas avsnitt och också försöka ge mig ut på en liten promenad men annars så blir det bara jag + datorn. Just the way I like it. Jag har börjat gilla jättemycket att sitta hemma själv och jobba hemifrån. Förut satt jag ofta på caféer eller hemma hos Dani – och det gillar jag också såklart! Men nu är jag inne i ett riktigt bra flow hemma.

20 gillar

Rekommenderade inlägg

Min bröstförmiskning - så ser ärren ut 1,5 år efter…

Att inte känna igen sig själv längre

Känner du dig stressad över andras framgång?

Drar till Kalifornien ett tag...

Bli personen DU vill vara

Recept på nyttig och enkel banan- och jordnötssmörssmoothie

Ert ord är min lag

Höstlook

Min helg i bilder

Just nu

Vad som hänt senaste veckan...

Första dagen på vår girls getaway

Gick i princip runt naken första dagen på Fashionweek

Picknick på Högklint

Kräftskiva med tjejerna på min innegård

The open shoulder dress is on site

Lunch på Rosendahls

Big plans coming my way

No negative energy Friday + recept på vaniljgröt med mosad…

Bloppis på lördag!

Who copied who?

Denim playsuit och tips på en ny, rolig sajt att…

Kidnappat Anna till Gotland

Back in town och redo för v.2

Kommentarer (4)

 • Julia

  |

  Overnight oats är riiiiktigt gott!!! Annars typ chiapudding med soyghurt, bär, müsli 👌🏽👌🏽 Köp pom och floras bok ”frukost hela dagen” där får du massa inspo!

  Reply

 • Jenny

  |

  Bara lite konstruktivt med hänsyn till dina tidigare inlägg, när du skriver att en av de mest involverade influensern vid samarbeten med nakd så är min första tanke att det är en liten känga åt dina bloggkollegor. Det är precis en sån sak som lätt blir fel när man säger det.. då är det väl bättre att skriva att du är väldigt involverad och att det uppskattas av din samarbetspartner? Så uppfattas man som lite schysstare i text? Kram och ha en fin dag!

  Reply

 • bella

  |

  Varifrån är detta porslin? Tycker det är så fint och blir lika avundsjuk varje gång du äter gröt i dem.. 😉

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Lagerhaus!!!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler