Vad som hänt senaste veckan…

Då jag hade händerna fulla med både lansering och annat förra veckan så kommer här en liten recap på vad jag gjort from förra veckan fram tills igår. Redo? Här ovan ser ni mig dressad från top till tå i min nya kollektion. Byxorna är tyvärr slutsålda däremot.

I torsdags så bjöd Bianca och Pernilla in till presslunch för Wahlgrens Värld som börjar ikväll igen. Om jag är taggad? Alltså jag skrattade så jag grät på lunchen åt ett av klippen de visade oss. Skrattar fortfarande när jag tänker på det.

Lunchen hölls på Ett Hem som är ett litet boutique hotel här i Stockholm som är så himla mysigt. Eventet/ lunchen var i den jättemysiga lummiga trädgården/ växthuset precis utanför vilket var hur härligt som helst.

Och självklart var gullisarna där också!

Igår så fotade jag lite med mamma. Hon har ju blivit lite utav min personliga fotograf numera vilket är riktigt nice för det innebär att hon börjar lära sig hur jag vill ha mina bilder. Jag brukar ofta prata med andra influensers om problematiken som ibland kan uppstå när man fotar med fotografer – för de har ju en helt annan syn på hur de vill att en bild ska se ut, jämförelsevis med en själv. Därför tycker jag alltid att det är så mycket skönare att få hjälp av mamma eller en kompis så att man kan få det på sitt eget sätt.

Det har blivit en hel del härliga måltider hemma i min lägenhet på senaste. Här ser ni en frukost. Semmelsmootie, iskaffe och knäckebröd med philadelpia, skinka och paprika.

Och här var det taco night!

Sen har ni väl för guds skull inte missat att min bästis ska bli med bebis? Jag har nog fortfarande inte förstått det själv och inte hon heller tror jag. Men det är så mysigt och jag är så himla glad för hennes skull.

Igår var jag på 30 års middag för Daniel som fyllt 30.

Det var riktigt festlig stämning!

Och tårtan var typ den godaste tårtan jag någonsin ätit, kanske finaste också (om jag inte får räkna in min Chanel tårta som jag fick sist jag fyllde år….) hehe…

Har även motionerat en hel del runt Djurgården i vanlig ordning men nu har jag fått ont i benhinnan igen så nu behöver jag chilla lite… Så typsikt mig att gå igång all in direkt.. Aja.. Får bli gym och intervaller och promenader tills vidare.

OMG, just det. Har också varit och smygtestat Bank Hotel. Ett nytt hotell som snart öppnar här i Stockholm. Tror det kommer bli fett och hade en riktigt trevlig middag på deras restaurang tillsammans med min tjejkompis Linn. Här åt jag lite kaviar till förrätt.

Till varmrätt tog jag blomkålen och Linn råbiffen.. Men vi testade så mycket mer. Så vet ni vad som blev mina absoluta favoriter på menyn? Rödtungan och ostron soppan. Jätte otippat men vi testade hur mycket som helst haha. Det var Linn som tvingade mig att testa de båda och jag blev ju såld direkt.

En annan grej som var lite rolig på menyn var den här efterrätten som är en spargris i choklad som innehåller maränger som man själv krossar med en liten hammare. Hela tanken med efterrätten är rätt rolig med, med tanke på att hotellet heter Bank Hotel och varit en gammal bank och fortfarande har kvar bankvalvet och bankvalvs dörrarna nere i källaren. Jag känner spontant, öppna klubb i det där bankvalvet (!!!!!!) – I don’t know about u? Ja, det har väl typ varit senaste veckan i korta drag. Nu ska jag förbereda för kräftskiva ikväll!

16 gillar

Rekommenderade inlägg

Home exchange Stockholm - New York

Hannalicious Stockholmsguide

En månad utan socker - om du blir sötsugen!

Blusen ni frågat om!

Passa på att fynda mina senaste outfits!

Före och efter nya inredningsdetaljer och grym rabatt!

Vad man har under väldigt urringade plagg

I did it!

Vad jag har gjort i helgen...

8 tips för hur du motiverar dig till att träna

Köttfärsfylld paprika med ugnsbakade morötter

Vad jag gjort senaste dagarna och två favoriter i Santa…

Sovrumsinredning och chain print

Ses vi på Summerburst?

Min fredagskväll

Hejdå LA!

Kommande kollektioner

Sista helgen i LA

Helguppdatering coming your way

Min fullspäckade helg!

Cha cha matcha i LA

Stickad polotröja klänning med höga stövlar

Påväg mot Malmö för att utmana mig själv

Kommentarer (6)

 • Annie Dahl

  |

  Har byxorna oöppnade i L om någon skulle vara intresserade, för samma pris som dom såldes för dvs. 399kr. Maila på dahlannie@outlook.com , eller instagram @dahlannie
  🙂

  Snyggaste och skönaste byxorna Hanna, tack!!

  Reply

 • Moa

  |

  Hur känner du över att andra influencers (som Andrea Hedenstedt t.ex.) har avföljt dig på Instagram senaste tiden?

  Reply

 • Ebba

  |

  Vart är den gröna jackan ifrån? Kram

  Reply

 • Hanna

  |

  Ååååh så tråkigt att de svarta byxorna med slits är slutsålda! De var det enda jag ville ha! Om någon är sugen på att sälja ett par S eller M är jag intresserad! Maila mig!

  Reply

 • Sara

  |

  Var är din väns snygga leopard outfit ifrån? 💥🐆

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Oj, minns inte vart hon hade köpt det. Missguided kanske?

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler