Ert ord är min lag

Inlägg innehåller adlinks

Skjorta här (klick!) – Kjol här (klick!)

Efter mitt inlägg “Varför följer du mig?” där jag bad er hjälpa mig lite på traven med vad ni vill att jag ska fokusera mer på/ ändra på så var den röda tråden egentligen att ni tycker att bloggen blivit rätt ytlig och jag förstår vad ni menar.

Började man läsa min blogg när jag flyttade till Australien, när jag precis hade tagit studenten och precis börjat tjäna pengar på mina sociala kanaler så förstår jag att man tycker att bloggen är annorlunda idag, eftersom att jag är annorlunda idag och eftersom att mitt liv är HELT annorlunda idag jämfört med då. Detta är något några verkar tycka är tråkigt men andra inspirerande och kul – eftersom att ni som följt med enda sedan dess verkligen fått följa med på resan jag har gjort.

Och det jag egentligen vill säga med det är väl bara att om ni tänker efter så är det kanske inte så konstigt att bloggen förändras i samma hastighet som livet förändras. Då hade jag mycket mer tid över till att sitta och fundera ut mer redaktionellt material till bloggen så som recept, spartips, reseguider etc. För då hade jag inte så mycket mer än bloggen att uppdatera vilket också resulterade i flera uppdateringar per dag. Idag har jag tyvärr inte alls lika mycket tid eftersom att jag har så mycket andra bollar i luften så därför har det blivit “Följ med mig i livet” som blivit det enklaste och snabbaste för mig att publicera här på bloggen. Och jag trodde ni tyckte det var helt okej. Men nu förstår jag ju att ni saknar det här mer redaktionella så därför måste jag helt enkelt skapa mig mer tid för det eftersom att ni är otroligt viktiga för mig. Det är ju trots allt ni som läser min blogg, så det är ju rätt självklart att jag vill försöka producera material som NI vill läsa om. Inte sant?

Därför ska jag härmed försöka outsourca mer saker jag inte är så bra på och istället fokusera mer på det jag faktiskt är bra på – vilket är att skapa content, inspirera och tipsa och göra er glada! Hur låter det? Vad tror ni om det?

70 gillar

Kommentarer (18)

 • Manda

  |

  Låter jättebra! Var inte en i mängden av alla influensers utan var DU. Inspirera så som DU kan.

  Reply

 • Bella

  |

  Fast.. Vadå redaktionellt, skapa content och outsourca? Det där är väl motsatsen till personligt, spontant, ärligt och genuint. Obs själv har jag inget emot att din blogg är ytlig med mycket ”perfekta” bilder, tvärtom. Däremot förstår jag vad många andra menar.. En mix av båda är nog det bästa tror jag.

  Reply

 • Cecilia

  |

  Fina fina Hanna! Tycker du möter kritiken så bra trots en massa negativa kommentarer. Älskar dina tips och tycker det här låter som en toppenidé! Massa kramar och kärlek till dig <3

  Reply

 • Anna

  |

  Jag tycker din blogg saknar det drivet tex Isabella Löwengrip har.. för när du skriver hur upptagen du är/hur många bollar du har i luften/hur dålig du är på att ta det lugnt så har jag svårt att ta dig seriöst eftersom det här framstår som (självklart förstår jag att du har ett liv utanför bloggen men det är svårt att komma ihåg jämt if that makes sense) om allt du gör är att resa for fun, festa och chilla med dina kompisar. Förstår du vad jag menar? Tex Lojsan skrev på sin blogg att du är vädligt driven och hon känner ju dig så jag litar på att du är det, men det kommer inte alls fram här. Skulle va roligt om du pratade karriär lite mera också! 🙂

  Reply

 • Alva

  |

  Hej Hanna!

  Precis som ovanstående kommentar så får jag också känslan av att du mest tar en härlig lunch med kompisar (i samarbete med någon restaurang) går på ett event och sen tar en kaffe med ytterligare en kompis och att du sedan även skriver att du är stressad och aldrig har tid. Det är väldigt svårt att relatera till då det upplevs ytligt. Jag förstår självklart att du lägger ner mycket tid och energi i ditt arbete men det visar du ju inte! Skulle verkligen uppskatta att få följa med en tråkig tisdag och få en större inblick i det mer oglammiga livet. Vi ser redan en så stor dos av dig i situationer där ”du skålar med diverse kändis på en känd nattklubb”.

  Med der sagt tycker jag du verkar vara en sån härligt power-kvinna! Men skulle uppskatta en större variation i bloggen <3

  Reply

 • Lina

  |

  Hej fina du! Jag kan börja med att säga att jag aldrig har kommenterat på en blogg, youtube kanal eller liknande förut men känner att jag verkligen vill säga det här till dig. Jag tycker du är en så fantastisk person, kan inte komma på någon annan influencer eller offentlig person som ger så mycket av sig själv och jobbar så hårt för att förmedla något bra som du. Du är ärlig, motiverad, rolig och så jäkla mycket girl power! Hoppas du känner hur så många uppskattar dig, du inspirerar mig varje dag! Puss o kram<3

  Reply

 • Lina

  |

  Hej fina du! Kan börja med att säga att jag aldrig har kommenterat en blogg, youtube kanal eller liknande förut men känner att jag verkligen vill säga det här till dig. Jag tycker du är en så fantastisk person, jag kan inte komma på någon annan influencer eller annan offentlig person som ger så mycket av sig själv och anstränger sig så mycket för att förmedla något bra. Du är ärlig, motiverad, rolig och så jäkla mycket girl power! Hoppas verkligen du känner hur så många uppskattar dig, du inspirerar mig varje dag! Puss o kram<3

  Reply

 • Sofia

  |

  Hej gullis VAD hände med att du skulle öppna upp din privata instagram? Har jag missat något?? Verkade som en så himla rolig ide och ett bra sätt att få lära känna dig lite bättre!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   It’s coming!

   Reply

 • Frida

  |

  Jag tror verkligen att du i grund och botten är vännen alla vill ha. Den snälla, omtänksamma och sprudlande tjejen som vem som helst avundas.
  Men det känns som du tappat lite av dina grundpelare i samband med att bloggen började växa.
  Du brukar ofta prata om dig själv att du är väldigt omtänksam med fötterna på jorden och egentligen tvivlar jag inte på det. Men du låter inte oss ta del av det på samma sätt längre. Precis som du säger så känns det mest som yta nu. Man tappar bort dig bland alla andra posande, vin-drickande chanel bag-bloggarna.
  Hoppas du förstår mig rätt nu, i grund och botten menar jag inget dåligt. Mer hur du målar upp bilden av dig själv, för oss.

  Allt gott,
  Kram

  Reply

 • Hanna

  |

  Känner mest nej! Du har inte förstått vad det handlar om. Det är inte bara att ”skapa content”, det blir inte ärligt och personligt utan snarare mer ytligt och tråkigt! Jag tror du behöver fundera över dig själv och hur du FRAMSTÅR i det du skriver. Man kan framstå ödmjuk och trevlig även med den livsstilen du har, men du lyckas liksom inte med det.

  Reply

  • Sanna

   |

   Håller helt med, känner inte att feedbacken har gått in tyvärr. Det är ett starkt försvar från Hanna, hon släpper ej in, det vi får är ett skal.

   Reply

 • Emma

  |

  (Andra kommentaren inom loppet av några minuter haha, blir så när man ska ta ikapp inlägg)..

  Hur som, behöver du någon att outsourca grejer till har du en här ?? Jag hade tänkt ansöka som din vloggklippare, och gjorde en ”ansökningstiden” för att visa hur jag klipper osv. Men precis när jag skulle exportera filmen raderades några filer ur klippet spårlöst så fick lägga ner den..men! Om du redan hittat en klippare men behöver outsourca annat…here I am!

  Kraaam

  Reply

  • Emma

   |

   Ansökningsvideo*…

   Reply

 • Sofia

  |

  Jag höll helt och hållet med de som i det tidigare inlägget sa att din blogg tyvärr har blivit väldigt ytlig. MEN jag ändrade min uppfattning direkt när du la upp den där härliga vloggen när du var ute och fiskade kräftor med dina föräldrar – DET är den Hanna vi alla har saknat! Den som kan mixa det lyxiga och ytliga med det osminkade familjehänget! Vi har saknat henne och jag hoppas att hon kommer tillbaka även här på bloggen!

  Reply

 • Lovisa

  |

  Jag tycker du missuppfattade helt nu. Det man vill ha är inte MER tillrättalagd yta och mindre personlighet, vilket det blir om du fokuserar på content med redaktionell känsla, utan tvärtom! Vilket borde passa perfekt för dig med lite tid? En photoshoot a la moderepotage tar ju avsevärt mycket mer tid än en bild på språng som visar vad du faktiskt har för dig den stunden på dagen.

  Sen ska man inte kasta ut det stylade helt, för det var säkert det som gjorde dig stor (att folk kunde drömma om något mer än det vanliga, vardagliga). För att dra en matlagningsliknelse: Att du kryddade bloggen med det stylade fick den att smaka bättre, men du överdoserade saltet och nu är det inget – förutom just salt.

  Reply

 • Linn

  |

  Hej Hanna,
  Har följt din blogg i några år, men tror aldrig jag har kommenterat något. Och jag tror att det kan vara viktigt att komma ihåg det, att dem flesta som läser din blogg nog aldrig orkar lämna kommenterar, vara dryga osv. Det är väldigt lätt att man bara vänder sig och pratar mot den lilla mängd människor som faktiskt kommenterar. Och det är egentligen samma som när man jobbar med service, att dem enda människorna som faktiskt pallar lämna ett omdöme är såna som står med pekpinnar och stör sig på minsta lilla. Är övertygad om att 99 % av alla som läser din blogg älskar dig och det du gör. (Jag menar, annars hade dem aldrig gått in här, eller hur?)
  Jag själv läser din blogg för att du alltid ser allt så lättsamt, ger roliga tips, delar med dig av tankar och funderingar, recept med mera. Och framförallt för att du är så duktig på att just få ALLT det du skriver om personligt. Man kan läsa vilket inlägg som helst som du publicerat och direkt veta att ”detta är ett hanna-inlägg”
  Med det ville jag bara säga att kör din grej, du har redan kommit sjukt långt i livet och jag tror att resan bara börjat för dig. 🙂
  Kramar Linn

  Reply

 • Sofie

  |

  Hej Hanna! Jag upplever att kritiken du får är orättvis ibland. Du verkar som världens roligaste och härligaste person, som alltid sprider positivitet och härlig energi omkring dig! Att utstråla det genom text och bilder är inte helt lätt, och ändå gör du det – dag efter dag! Alla här som kommenterat ”vadå vad gör du ens om dagarna, fikar shoppar och festar?” – inser ni inte att oavsett vad Hanna gör, så underhåller hon oss dag efter dag och lyckas förmedla samma härliga energi, oavsett om det är genom en kaffe på stan eller en lugn helg på landet? Bara det är ju sjukt imponerande, att lyckas skapa content av i princip vad som helst.
  Sedan en annan sak, jag upplever att du umgås med personer som har väldigt starka åsikter och lätt vill bestämma. Så var det både när jag lyssnade på din och Ellinors podd, din och Dashas och nu din och Danis. När du säger att du vill åka till LA ensam, så säger hon liksom emot dig? För att sen säga att du är bäst ”solo”? Låt aldrig någon annan säga ”hur du är” – för de vet bara du. Jag hoppas att du åker till LA på egen hand, kanske kommer du då också trivas bättre på egen hand. Kram.

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler