Bli personen DU vill vara

Den fina koftan hittar ni här (klick!)

I veckans poddavsnitt så pratar jag och Dani lite höstpepp. Hur man istället kan bli peppad istället för deppad nu inför hösten osv. Så tänkte att jag kunde spinna vidare lite på det här på bloggen. För enligt mig så är hösten det nya året. Och det är nu DU ska och kan bli personen DU vill vara. Alltså ditt bästa, starkaste och snyggaste JAG. Hösten är en perfekt för en nystart och det är dags att du tar dig an tjuren vid hornen!

Bli mer organiserad – och använd din nyfunna energi till att skapa nya löften och mål, skriva listor, göra inspirations collage, boka in inspirerande möten, börja med en ny aktivitet osv. Det är nu, efter sommaren som du ska använda din energi till just allt det här.

Laga matlådor – laga en eller två extra portioner till middag och lägg undan till morgondagens matlåda redan innan du sätter dig till bords. Du spar både tid och pengar och ett enkelt sätt att garantera en bra lunch.

Rensa – inte bara garderoben, även badrumsskåpet och alla andra förvaringsplatser i ditt hem. Det är jätteskönt att göra sig av med skit man ändå inte använder. Och desto roligare att fylla på med nya snygga höstkläder också. Du kan även passa på att sälja dina gamla kläder så att du får lite extra budget för höstgarderoben! Finns massa bra tjänster att använda sig av idag eller varför inte göra det på din egen Instagram?

Ta hand om hemmet och ha ordning och reda omkring dig – att ha det fint hemma, är i varje fall för mig, bra för själen. Jag älskar att komma hem till ett städat hem och jag älskar när det är ordning och reda omkring mig. Se därför till att pyssla om hemmet lite extra den här hösten, tänd ljus, köp hem färska blommor till helgen och byt ut kuddarna i soffan eller gardinerna i köksfönstret. Jag lovar att det kommer göra det lilla extra i vardagen.

Netflix & chill – att tacka nej till en utekväll känns inte lika jobbigt nu när hösten närmar sig. För att tända ett par ljus, lägga en återfuktande ansiktsmask och kura ner sig i soffan med täcket känns ju faktiskt många gånger precis lika lockande. Myskvällar hemma känns hetare än någonsin.

Sluta stressa – prioritera och fördela din tid klokt. För det är inte värt det i slutändan. Det är så enkelt att tacka ja till allt som låter kul men till slut blir det inte så roligt när du känner att du inte hinner med. Prioritera dig och din egentid.

Ta livet lite mer med en klackspark – sluta haka upp dig på små saker, våga berömma killen på Ica för hans fina leende, le åt främlingar, skratta högre, ge komplimanger, utmana dig själv för saker som gör dig lite nervös osv.

49 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (10)

 • Sara

  |

  Älskar dessa typer av inlägg!

  Reply

 • Li

  |

  Ska du inte besvara alla kommentarer rörande ”vad du kan göra bättre med din blogg” i ett inlägg??..

  Reply

  • Sanna

   |

   Haha sjukt att hon låtsas som ingenting

   Reply

   • Hanna Friberg

    |

    Jag har inte hunnit gå igenom allt och läst allt ännu, relax relax!

    Reply

 • Isabel

  |

  den tredje bilden (om man räknar uppifrån och ned) var nog den finaste bilden jag sätt på dig!!

  Reply

 • Sofia

  |

  Vilket bra och peppande inlägg Hanna! Älskar sista tipset om att ta livet mer med en klackspark, det är alldeles för ofta vi lägger för stor vikt vid vardagsmotgångar, det är en del av livet. För precis som våra föräldrar sa att ”man kan inte alltid ha roligt, ibland måste man ha tråkigt också” när vi var små så måste vi gå igenom motgångar för att kunna uppskatta framgång, saker blir inte alltid som man tänkt sig, men det löser sig alltid och blir bra ändå.

  Reply

 • Emilia

  |

  Hej! Kommer din Blazer dress från hannalicious x nakd komma ut i svart? Den är verkligen så fin och du har gjort ett så bra jobb 🙂

  Kram!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hej Emilia!

   Som du kanske vet så kom den in i Svart nyligen men sålde slut direkt.

   Kram

   Reply

 • Anna

  |

  Man kan knapt kolla på din senaste vlogg för det är såååååååå dåligt ljud!!!

  Reply

 • Linnea

  |

  Önskar du tagit till dig kritiken du fått, men du känns så himla uppe bland molnen. Så tråkigt, önskar du kunde hitta tillbaka till det som gjorde att man ville läsa din blogg och följa dig. Sen förstår jag inte hur du kan behandla dina vänner som du gör? Tänker både på hur det varit i podden och dina senaste snaps. Hånar och skrattar åt dani pga hennes klädsel när hon är gravid?? Även om du är ironisk (vilket jag verkligen hoppas) så skulle jag aldrig vilja ha en vän som betedde sig så. Känns som att allt kretsar om utseende och ytlighet runt dig. Tråkigt

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler