Checkade ut…

Hej finisar!

Det har ekat tomt här på bloggen över helgen men det beror på att jag åkte ner till Östergötland för att fiska kräftor och tälta med mamma och pappa och där fanns knappt någon täckning och sen försökte jag checka ut lite från internet också. Har däremot tagit lite bilder och gjort en vlogg därifrån som kommer upp ikväll!

Nu har jag precis hoppat ur duschen efter en runda runt Djurgården och ska spela in podcast med Dani. Vi kommer släppa en stor nyhet i veckans avsnitt (som tyvärr blir lite sent)

Vi hörs senare!

14 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (2)

 • Karin

  |

  Heja dig och du var väldigt värd en utcheckning. Ser fram emot nyheten.

  Reply

 • Johanna

  |

  Hej! Kanske en jätte konstig fråga, men du har inte några skal från din ideal of sweden kollektion liggandes som du skulle kunna tänkas sälja, har blivit besatt av att få tag i ett. Det är magical mint helst eller coral crush till en iPhone8. Skulle göra mig så glad och lycklig. Mvh Johanna tropp

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler