My Instagram that shit night

Igår gick som ni vet min lanseringsfest av stapeln och den startade hemma hos mig. Det var nämligen fullt hus. Både syrran med kompis var här, samt Anna, Lojsan och Lorin som sminkade mig. Vi lyssnade på Carola och gjorde oss snygga inför kvällen.

Beställde också lite take away via Foodora så att vi skulle stå oss rejält inför den långa kvällen vi hade framför oss.

Lorin är så jäkla grym på att sminka och vi var verkligen hittat ”The look” för mig vilket är superkul. Har annars haft så svårt med make up artister men numera litar jag blint på Lorin.

Lojsan och jag tänkte lika lika med neongula skor. Men oj så snyggt det var. Gula skor är min nya obsession. Det gör liksom hela looken. Inte sant? Sen bar jag givetvis kollektionen upptill. Det blev den svarta klänningen och så hade jag ett snyggt skärp till.

Så kul att sissy var med också, hon hade också på sig samma klänning som mig fast i petrol som ni säkert sett mig i här på bloggen ifrån plåtningen i Hong Kong. Den var riktigt snygg på henne!

Kvällen började med en private dinner setting på ett kontor som NA-KD tillsammans med Party Productions gjorde om till en Hong Kong vibe. Det blev as fett och mysigt att sitta på golvet när det var en rätt intim middag.

Alla gästerna fick givetvis välja och vraka precis som dom ville ifrån kollektionen och ta med sig hem! Och Lojsan och Anna var givetvis inte sena på den bollen haha. Det rafsades för fullt!

Tänka sig vad fina vänner man har hittat va! Jag längtar så jag spricker till nästa helg då ska nämligen jag och dom här två töserna på en mysig get away. Jag och Lojsan har nämligen bokat in en bortrövning av Anna så hon fyllde år i början av sommaren. Vart, får ni se!

Det fanns även en stor terass i anslutning till där vi hade dukat upp för middag men eftersom att det började regna kvällen i ära så blev det inte jättemycket häng på terassen.

Middagen serverades på en stilig avklädd man just the way I like it! Det var så roligt för det var verkligen en överraskning till mig som NAKD kommit på. Och det blev såklart typ kvällens höjdpunkt.

Bild lånad av Lollo B (Lovisa Barkman)

Vi fick också lära oss hur man gör sushi men jag var inget vidare bra på det haha… Det såg så jäkla enkelt ut men det kan jag lova er att det var det inte. Kul att få se hur man faktiskt gör däremot.

Kvällen fortsatte på Kasai där det kom bubbel, bodyshots och isfacklor omvartannat till vårt bord. Och det blev bara roligare och roligare ju senare det blev för även musiken blev bara bätte och bättre.

Och så blev det såklart en hel del bodyshots!! Hade ni väntat er något annat? Jag tycker faktiskt att Kasai borde lägga till en ”Hannalicious” på menyn snart. Har tagit alldeles för många body shots på just Kasai…. Haha. Jag älskar mina vänner! Det roliga var iofs att det inte var dem som beställde in den första bodyshoten igår, utan de var några tjejer som var där! Hur gulliga??

Tack så himla mycket till alla som kom och förgyllde min kväll. Kommer leva på den här kvällen ett tag nu! Har så jäkla fina vänner och fina följare och det uppskattar jag så himla mycket.

24 gillar

Rekommenderade inlägg

Home exchange Stockholm - New York

Hannalicious Stockholmsguide

En månad utan socker - om du blir sötsugen!

Blusen ni frågat om!

Passa på att fynda mina senaste outfits!

Före och efter nya inredningsdetaljer och grym rabatt!

Vad man har under väldigt urringade plagg

I did it!

Vad jag har gjort i helgen...

8 tips för hur du motiverar dig till att träna

Köttfärsfylld paprika med ugnsbakade morötter

Vad jag gjort senaste dagarna och två favoriter i Santa…

Sovrumsinredning och chain print

Ses vi på Summerburst?

Min fredagskväll

Hejdå LA!

Kommande kollektioner

Sista helgen i LA

Helguppdatering coming your way

Min fullspäckade helg!

Cha cha matcha i LA

Stickad polotröja klänning med höga stövlar

Påväg mot Malmö för att utmana mig själv

Kommentarer (9)

 • Cajsa

  |

  Ser underbart ut! 🙂 Massa grattis till din 5:e kollektion!! Från vilken restaurang beställde ni mat ifrån? Såg sååå gott ut!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Paraden! Puss

   Reply

 • Sabina

  |

  Var är de gula skorna ifrån? <3

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Nelly!!

   Reply

 • Rebecka

  |

  Hej!
  Du, skulle behöva lite roliga tips!
  Jag ska iväg på fest med tema MTV, har du förslag på utklädnad och stil på kläder?

  Reply

 • Alice

  |

  Så fin kollektion! När släpper du jackkollektionen?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Slutet av Sep/ början på Okt!

   Reply

 • Bel

  |

  Letat som ett djur efter de svarta skärpet du har p dig men inte hittat. Vill du berätta vart de är ifrån?

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler