5th drop online!!!

Inlägg innehåller reklamlänkar och reklam för Hannalicious for NA-KD

Äntligen live med min höstkollektion!

GÅ IN HÄÄÄÄÄÄÄÄR för att shoppa!

Dessvärre är klänningen på bilden ovan sen, och kommer komma inom närmsta dagarna. Men resten i inlägget finns online and ready for you to shop! Nu kör vi. Mitt 5e designsamarbete tillsammans med NA-KD är äntligen här och jag har aldrig varit mer taggad på vad som komma skall!

Den här silkesklänningen är magisk, materialet är så härligt och nice.

Kommer även i svart här (klick!) och rött…

Sen har vi den här as snygga skinnjackan med paljetter och hel svarta detaljer och dragkedjor etc.

JAG DÖR FÖR DEN!!!!

Här (klick!) är silkesklänningen i rött, alltså den är så jäkla fin i rött. Och denna är normal i storleken så ta er normala storlek. Jag plåtade i size 34 i Hong Kong då de skickat med fel och den var lite tajt absolut men gick ändå jättebra och var skön. Och nu hemma har jag 38 så man kan typ både gå ner och upp en storlek. Jag är ju 36 i vanliga fall.

Sen har vi typ min absoluta favorit of all times och det är DEN HÄR jumpsuiten. Alltså den är inte både hur snygg som helst utan också hur skön som helst. Jag älskar den. Det är det bästa plagget jag någonsin designat. Bär storlek 38 i denna, då jag gillar när den är lite loose och eftersom att den har ett band i midjan som man knyter så funkar det bra att gå upp en size.

Har mycket basic toppar i denna kollektionen med men inte vilka basic toppar som helst utan de perfekta basic topparna så här har ni ju en one shoulder top som jag bara älskar och som är perfekt att ha till ett par högmidjade byxor. Ni hittar den här (klick!).

Sen har vi ju lite THE slogan av kollektionen som är ”Instagram that shit” och de t-shirtsen är så fina. Piffar upp vilken tråkig vardag som helst och är lite sassy. Kommer i vitt och rött. Har normal storlek. Så storlek S. Ni hittar den vita här (klick!). Kostar bara 199kr!

Den här (klick!) croppade sweatern är så jäkla mysig. Det är verkligen ett MUST HAVE plagg i basgarderoben nu i höst och den passar så fint till alla byxorna i kollektionen med. Och på tal om byxor, front slit pants HÄÄÄÄÄR (klick!). Hallå men hur feta är dem. Så snyggt att visa upp sina snygga pjucks i dom här brallorna. Byxorna är även stretchiga med vilket är nice.

Sen har vi the knitted cardigan här (klick!), eller den stickade klänningen som jag kallar den. Jag älskar den här också!!! Liksom hur mysigt att ha en stickad klänning? Nej, den här behöver ni med. Ärligt talat. Så fin i petrol också.

EXHALE THE BULLSHIT, här (klick!)

Älskar det uttrycket och lever mycket efter det därför gillar jag denna t-shirten lite extra mycket.

16 gillar

Rekommenderade inlägg

Home exchange Stockholm - New York

Hannalicious Stockholmsguide

En månad utan socker - om du blir sötsugen!

Blusen ni frågat om!

Passa på att fynda mina senaste outfits!

Före och efter nya inredningsdetaljer och grym rabatt!

Vad man har under väldigt urringade plagg

I did it!

Vad jag har gjort i helgen...

8 tips för hur du motiverar dig till att träna

Köttfärsfylld paprika med ugnsbakade morötter

Vad jag gjort senaste dagarna och två favoriter i Santa…

Sovrumsinredning och chain print

Ses vi på Summerburst?

Min fredagskväll

Hejdå LA!

Kommande kollektioner

Sista helgen i LA

Helguppdatering coming your way

Min fullspäckade helg!

Cha cha matcha i LA

Stickad polotröja klänning med höga stövlar

Påväg mot Malmö för att utmana mig själv

Kommentarer (8)

 • Nathalie

  |

  Hej Hanna, är inne på NAKD och allt är SÅÅÅÅÅ fint!
  Vad det gäller byxorna – skulle du rekommendera att ta en storlek större eller mindre om man är osäker? Är 173cm lång och har i vanliga fall 36/S men är osäker ifall man borde ta 38 på byxorna. Tips?
  Och verkligen grattis Hanna, unnar dig all framgång för det är du värd tusen gånger om <3

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Vilka byxor syftar du på? De är olika. Kostymbyxorna ta en size större om du är osäker. De andra har bra stretch så de är normala.

   Reply

   • Nathalie

    |

    Tänkte både på ”Front slit pants” och ”Highwaisted straight suit pants” 🙂

    Reply

 • Sofie

  |

  Hej Hanna! Först och främst, älskar kollektionen, har köpt tre plagg<3
  Jag minns att du la upp en bild på instagram innan sommaren på en Teddy biker, kommer den också gå att köpa snart, eller den kommer vid ett annat tillfälle ?
  Kram!

  Reply

 • Emma

  |

  Hej Hanna!
  Den rosa fluffiga kappan du la ut på instagram för ett tag sen, när lanseras den?
  Kram!

  Reply

 • Linnéa

  |

  I din live-story häromdagen hade visat du i slutet en svart one shoulder klänning som var omlott vid midjan och med ett snyggt snitt nedtill, när kommer den? Kan inte hitta den på NA-KDs hemsida! Kram

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Den kommer senare, antingen nu snart eller tyvärr i Oktober/ November

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler