Vegetarisk tacos recept

Som jag lovat mig själv så kände jag att det var dags att utöka mina kunskaper i köket idag. Det ser inte så mycket ut för världen på de här kassa bilderna jag tog i stundens hetta (var så sjuuuuukt hungrig). Men oj vad gott det var! Jag gjorde alltså en vegetarisk tacos och först och främst bytte jag ut köttfärsen mot stekt halloumi och rostad majs. Sen tortillabröden mot salladsblad istället och det blev så jäkla fräscht.

1. Stek majsen i olja, tillsätt en rödlök och lite vitlök och låt steka till det börjar lukta popcorn.

2. Stek halloumin och dela i små bitar

3. Hacka grönsaker som önskas

4. Blanda guacamole (avokado, vitlök, färdig taco salsa, koriander)

5. Och ät!

27 gillar

Kommentarer (3)

 • Frida G Svensson

  |

  sjukt gott! jag är helt inne på fishtacos och poke bowls just nu!

  Reply

 • Tamy

  |

  Mums, detta måste ju testas. Tusen tack för tipset 🙂 🙂

  Reply

 • Josephine

  |

  Ett tips är att göra guacamole med 2 st avacado, koriander, vitlök, rödlök, salt, peppar, 1 hackad tomat och limesaft! Limesaften gör så att guacamolen håller sig grön istället för blir brun! 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler