Fortfarande trött…

Ni som lyssnade på veckans podcastavsnitt ”Livet som influencer” hörde ju att jag låg hemma hos mamma och pappa helt utslagen i söndags och idag har inte varit lika illa för jag tog mig ändå ut på en springtur imorse och har städat och fixat hemma i lägenheten men just nu känner jag mig precis lika slut i kroppen som i söndags. Jag har sovit en stund och nu tittar jag på Suits. Vet inte om det är gamla eller nya avsnitt men vet också att jag inte vet vad annars ska jag titta på för inga serier känns speciellt intressanta just nu. Har ni några tips kanske?

Tack förresten för alla era kommentarer och all er feedback på nedanstående inlägg. Ska läsa dem senare ikväll när jag har lite mer energi! Kram <3

17 gillar

Rekommenderade inlägg

Home exchange Stockholm - New York

Hannalicious Stockholmsguide

En månad utan socker - om du blir sötsugen!

Blusen ni frågat om!

Passa på att fynda mina senaste outfits!

Före och efter nya inredningsdetaljer och grym rabatt!

Vad man har under väldigt urringade plagg

I did it!

Vad jag har gjort i helgen...

8 tips för hur du motiverar dig till att träna

Köttfärsfylld paprika med ugnsbakade morötter

Vad jag gjort senaste dagarna och två favoriter i Santa…

Sovrumsinredning och chain print

Ses vi på Summerburst?

Min fredagskväll

Hejdå LA!

Kommande kollektioner

Sista helgen i LA

Helguppdatering coming your way

Min fullspäckade helg!

Cha cha matcha i LA

Stickad polotröja klänning med höga stövlar

Påväg mot Malmö för att utmana mig själv

Kommentarer (8)

 • Alicia

  |

  Hej Hanna!
  Vad tråkigt att du inte har någon energi just nu. Det rubbar verkligen vardagen. Kan också bli så himla utmattad och då gör jag saker som inte tar energi. Jag gör saker jag vill, sånt jag mår bra av. Samtidigt som jag försöker intala mig själv att det är okej att inte alltid göra en massa saker, att man inte måste prestera hela tiden.
  En serie som fick mig att må väldigt bra i vintras när det var så mörkt är The Bold Type. Den handlar om 3 tjejer som jobbar på en tjej/kvinno-tidning. Den är inte alls så mainstream som den låter. De tar upp väldigt viktiga ämnen och lägger vikt på hur kvinnorna har det i samhället. Det är inte extremt mycket drama alls. Det är en riktig må-bra serie. Första säsongen finns på Svtplay och andra sände sitt sista avsnitt förra veckan i USA.
  Hoppas du mår bättre snart! Kram.

  Reply

 • Danielas Dagbok

  |

  Jag pratade om perfektionshetsen i sociala medier i min podd (länk till avsnittet: https://soundcloud.com/karolina-smus/tva-blondiner-och-ingen-tiger-perfektionshetsen-i-sociala-medier) för en tid sen, och när jag lyssnade på poddavsnittet idag kände jag främst två saker:

  1. VARFÖR riktar influencers in sig på perfektion i sociala medier om det är något som både får dem själva och deras följare att känna press och må dåligt? Du berättade ju att ni kände er tomma på resan och att du kände dig ”tvungen” att fota perfekta bilder ändå, och ändå är det så det fortsätter trots att t.ex. du fått mycket feedback av läsarna att de tröttnat på de perfekta? Får liksom inte ihop det.

  2. Uppskattade verkligen avsnittet eftersom det kändes äkta och personligt! Var så skönt att få höra om sanningen bakom alla glammiga bilder på alla glammiga resor. Hoppas på fler liknande avsnitt i framtiden 🙂

  Reply

  • julia

   |

   Håller med, sluta hålla uppe en perfekt fasad och konstgjord livsstil som ger ångest både till er och läsarna. Var modig Hanna och visa att du vågar vara naturlig och dig själv!

   Reply

 • sofia

  |

  Tips på bra (med många säsonger!)”slötittar”-serier coming up!!

  Netflix:
  The good Wife, Mad men, Gilmore girls(säsong 3 är life), American crime, Sherlock Holmes
  Tv4 play:
  Younger
  HBO:
  SATC(obvi), heathers, girls

  Kram!

  Reply

 • Jenny

  |

  Krya på dig & ta hand om dig ordentligt!
  Här kommer en lista på bra serier på Netflix:
  -Gipsy
  – Breaking bad
  -Bron (alla säsonger finns dock på SVT-play)
  – pretty little liars
  – you me her
  – Jane the virgin
  – modus

  Reply

 • Malin

  |

  Gillar er podd och tycker ni pratar om intressanta saker, men ni måste sluta att prata i munnen på varandra. Ni låter aldrig någon prata till punkt och det blir lite jobbigt att lyssna på. Ta det som konstruktiv kritik.

  Reply

 • Anna

  |

  Queen of South och instateable på Netflix!

  Reply

 • Amanda

  |

  Bates Motel på Netflix!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler