Kom och fira min nya kollektion med mig!

Världens roligaste kväll är påväg att hända på fredag kl 21.00 och DU och dina BFF ’s är såklart bjudna för att fira detta tillsammans med mig och mina BFF’s!!

Jag släpper nämligen mitt 5e designsamarbete med NA-KD på fredag klockan 07.00 på morgonen och detta ska såklart firas stort! Jag har därför för första gången någonsin anordnat en liten fest/ ett mingel tillsammans med ER och det ska bli hur roligt som helst.

Planen är att jag med mina vänner kommer att äta middag och sedan klockan 21.00 så kommer vi till innegården på en av mina favoritrestauranger Kasai för att dricka en drink och mingla med er. Innan vi sedan klockan 22.00 går ner till Ochaya och fortsätter festen tillsammans med alla andra nere på Kasai’s undervåning Ochaya.

Och de 50 första får någonting speciellt! Så line up in time!

Här (klick!) kommer ni till Facebook-evenemanget

VIKTIGT! För att komma på drink på innegården kl 21.00 behöver man vara 18 år fyllda och för att få följa med ner till Ochaya behöver man vara 23+

SPECIAL ERBJUDANDE: För 400kr per person kan du och dina tjejkompisar äta en exklusiv set menu middag på Kasai innan också för att kicka igång kvällen på bästa sätt. Hur roligt? Men om du/ ni vill göra det så måste ni mejla ochaya@kasai.se, döpa mejlet till HANNALICIOUS och vara 23+.

10 gillar

Rekommenderade inlägg

Home exchange Stockholm - New York

Hannalicious Stockholmsguide

En månad utan socker - om du blir sötsugen!

Blusen ni frågat om!

Passa på att fynda mina senaste outfits!

Före och efter nya inredningsdetaljer och grym rabatt!

Vad man har under väldigt urringade plagg

I did it!

Vad jag har gjort i helgen...

8 tips för hur du motiverar dig till att träna

Köttfärsfylld paprika med ugnsbakade morötter

Vad jag gjort senaste dagarna och två favoriter i Santa…

Sovrumsinredning och chain print

Ses vi på Summerburst?

Min fredagskväll

Hejdå LA!

Kommande kollektioner

Sista helgen i LA

Helguppdatering coming your way

Min fullspäckade helg!

Cha cha matcha i LA

Stickad polotröja klänning med höga stövlar

Påväg mot Malmö för att utmana mig själv

Kommentarer (1)

  • Malin

    |

    Så kul initiativ Hanna 😍 är så taggad på din nästa kollektion! jag har en fråga angående din islatte du brukar göra, vart köper du det kallpressade kaffet?

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler