Poolhäng, massage och hemmabio med ett glas rödvin och den godaste efterätten jag någonsin ätit!

Hade en sån underbart härlig och inspirerande dag igår här på Ibiza. Förmiddagen kantades av tjejsnack i flera timmar. Vi rannsakade oss själva och var alla överens om att den här sommaren har varit så konstig samt att vi alla tre inte har varken känt eller varit oss själva helt riktigt. Så vi öppnade upp oss för varandra, berättade hur vi kände och så pratade vi även om hur vi upplevt att var och en varit och vad som varit annorlunda med oss alla denna sommaren. Och samtidigt som det var lite tråkigt att höra att även ens vänner förstått att man inte varit helt sig själv så var det också så skönt att få bekräftat att någon annan också sett och förstått det.

Det kändes skönt att få ut sina känslor och tankar kring allt så efteråt kändes det som att trycket jag känt i bröstet på senaste släppte lite grann. Och lagom när det hände så kom fruktleveransen och gav oss lite energi.

Låg vid poolen hela förmiddagen och lagom efter lunch så kom två massörer till huset vi hänger i nu sista dagarna och gav oss en varsin timmes massage med en jättegott luktande olja. Alltså det var så skönt. Jag har aldrig fått massage utomhus tidigare men oj vad jag gillade det mycket mer än att vara instängd i ett mörkt rum. Vinden som svepte över en, musiken som spelades ur högtalarna och den friska luften. Det var så himla avkopplande.

Efter massagen blev det lunch och sen satt jag och jobbade lite. Hade ett telefonmöte och gosade med Chloe, en av de urgulliga hundarna som bor här. Alltså jag dör för dom. De är så keliga. Och i skrivande stund är de iväg och klipper sig. Frisören eller dressören kanske det kallas, kom och hämtade upp dom precis. Alltså hur gulligt? Haha.

Gårdagen avslutades med en pangmiddag ute på terrassen och filmmys i biosalongen som finns i källaren. Det här huset har allt. Ett dj bås, olika bordspel, ett gym som man ser ut till poolens botten ifrån osv osv.

Det blev film, rödvin och lagom när man började bli lite trött och sugen på något snacks så kom en av kockarna som jobbar här ner med en efterrätt som var top 3 godaste jag någonsin ätit. Det var typ någon slags banan crumble med glass och kolasås. Alltså jag dog. Perfekt kombination och en perfekt dag.

16 gillar

Kommentarer (5)

 • Anna

  |

  Vart bor ni nu

  Reply

 • Limm

  |

  Vems hus är det ni bor i? För ni bodde väl på något hotell först?

  Reply

  • Ellie

   |

   Är väl kanadensarnas hus som de besökte någon dag innan, samma hundar som hon även då skrev om.

   Reply

 • Elsa

  |

  Snacka om att leva sitt bäsat liv! Avis på dig..

  Reply

 • Hemmarecept

  |

  Recept på aperol spritz på bloggen idag!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler