Formentera rekord, kaskadespya till sjöss, strandfest och en förlängd resa

Nu kan jag knappt räkna hur många gånger vi åkt till Formentera den här veckan på Ibiza men det är ju vår absoluta favoritgrej att åka ut dit, bada, sola, lyssna på bra musik och äta lunch på ön.

Min fina bikini hittar ni här (klick!)

Dessa bilderna är tagna samma dag men jag hade med mig ett bikini/ baddräktsombyte så that’s why. Baddräkten ni kommer se lite längre ner är ifrån Meloonpro.

Den här dagen var så rolig och knäpp. Det började med att vi åkte ut med båten vi hyrde och bara myste vi fyra, men efter ett tag börjar Olivia må riktigt dåligt och börjar spy på båten samtidigt som galningarna i båten bredvid lyssnar på klassisk musik, springer runt med ett aphuvud och spelar någon form av cello. Så när vi står i valet och kvalet om vi alla ska åka hem från Formentera och Olivia ligger och spyr om vartannat på båten ropar de galna Engelsmännen i båten bredvid och frågar om vi vill komma dit på en drink.

Nu kan man tro att Olivia skulle bli skitsur på oss för att hon bara vill och behöver åka hem men detta var ju det bästa som kunde hända henne eftersom att de hade en toalett på båten och ett nerkylt sovrum som hon kunde lägga sig i. Så medan hon ligger nere under däck och mår dåligt överlägger vi andra om vi ska stanna kvar på Formentera med dom här killarna eller om vi ska åka med vår båt hem.

Vi bestämde oss för att stanna kvar och det var ett riktigt bra beslut för oj vad roligt vi hade det. Beso Beach (restaurangen vi hade käkat på tidigare under dagen) hade nämligen en svinrolig strandfest på restaurangen efter den sena lunchsittningen så vi blev kvar där.

Så om ni vill köra en festlig lunch och stanna kvar på beachfest i restaurangen, boka den sena sittningen på Beso Beach, häng kvar och ha kul! Det var riktigt nice stämning där.

Hängde också lite på båten..

Och beställde mojitos från Mojitobåten som åker runt och blandar riktigt vassa mojitos till de som önskar och ligger ute och plaskar utanför strandkanten. Väldigt mysig grej.

Solnedgången var hur fin som helst!!

En riktigt bra dag på Formentera! Och faktum är att den var så bra att jag har bestämt mig för att stanna här några extra dagar. Skulle egentligen åkt hem inatt men det var inte förrän typ 3 dagar sedan som jag faktiskt kände att jag kunde slappna av på riktigt så då kände jag att nä, om jag är inne i det här lugna, härliga, sköna modet nu så är det lika bra att stanna kvar och försöka embracea det på riktigt.

16 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (5)

 • Filippa

  |

  Snacka om världens hängpattar. Vidrigt. Och så kommer en kommentar att min kommentar är vidrig. Men Sverige är ett fritt land, särskilt med yttrandefrihet. Så ni har rätten att säga vad ni vill om mig med;)

  Reply

  • Amanda

   |

   Ah du ”Filippa”, yttrandefrihet de har Sverige, men du kan även bli polisanmäld för trakasserier 🙂 Hoppas verkligen du blir anmäld av Hanna, gissar att det är du som kommenterat om hennes bröst på flera av hennes bilder. Eller så borde Hanna söka upp din IP-Adress och skicka till föräldrarna, för uppfostrad de verkar du inte vara. Vore väl jävligt snyggt att kunna skriva på sitt CV att man blivit anmäld för att ha spridit näthat?

   Vad får du ut av att kommentera sådana saker? Mår du bättre? Känns de som du har makt? Eller vad

   Reply

 • Moa

  |

  Kan du skriva lite om hur ni gör när ni hur båt där? Via någon hemsida eller går ni ner till stranden? Vad kostar det ca för en dag och hur många kan man vara som hyr den tillsammans? 🙂

  Reply

 • Emelie

  |

  Såå snygg den rosa bikinin var 😍 vad har du för storlek på den? Tror nämligen att vi kanske har samma storlek och jag velar mellan 2 olika storlekar nämligen 😊

  Reply

 • A

  |

  Stackars tjej! Hoppas hon som mådde dåligt mår bättre. <3

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler