Jättemysig restaurang på Ibiza och kossor som får massage

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Min fina röda klänning hittar ni här (klick!)

Häromdagen hade vi mysigaste middagen här på Ibiza i Gamla Stan och vi alla klädde oss i rött kvällen till ära. Restaurangen vi åt på heter La Brasa och jag kan rekommendera er ALLA att gå dit. Den var så himla mysig och alla servitörerna som jobbade där var på riktigt 10 poäng både utseendemässigt och charmighetsmässigt. Vi hade ju hur trevligt som helst.

Finaste tjejerna!

La Brasa är tydligen väldigt bra på kött och paella. Det är liksom deras två go to rätter så vi alla åt en varsin köttbit. Och på tal om kött, visste ni att anledningen till att Wagy Beef är så gott och så dyrt för att kossorna får massage, lyssna på klassisk musik samt dricker öl haha. Eller okej, vissa säger att det inte stämmer men andra påstår att de gör de. De får i varje fall en helt annan behandling än andra djur. Och håller du köttet i handen så smälter det. Lite rolig kött fakta haha.

Här ser ni lite hur restaurangen ser ut. Den var verkligen så jäkla mysig. En lummig, mörk innegård, en massa lanternor och ljus och ja riktigt härligt var det.

Riktig pang middag!

8 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (6)

 • Julia

  |

  Så kul när du tipsar om restauranger men nu till min fråga, jag skulle vilja ha akuta tips på MYSIGA restauranger i Stockholm. Ska dit i helgen på en årlig weekend vi har i familjen, vi går alltid till våra favoriter men nu har vi två kvällar och skulle vilja ha tips på något nytt att testa en av kvällarna. Vill ha en lugn och mysig middag så ett ställe för det, har du några tips? Vi gillar har bred smak men vill gärna inte gå till ett ställe för att äta burgare/kött. En av kvällarna ska vi besöka en italienare så kanske inte det heller då för att få lite variation 😉 Skulle vara så kul med lite tips!

  Reply

  • Julia

   |

   Tack för svaret 😉

   Reply

 • Jennifer

  |

  Så sjukt snygg på sista bilden! Kan inte du visa hur du festsminkar dig?
  Massa kramaaar

  Reply

 • S

  |

  FAN KVINNA…ANVÄND BH. Ser jävla äckligt ut.

  Reply

  • Cecilia

   |

   Det enda som är äckligt här är din kommentar.

   Reply

 • J

  |

  ”Alla klädde sig i rött”. Så sitter Olivia i grönt 😉

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler