Ibiza nu kommer vi!

(Min skjorta är ifrån Zara!)

God morgon från Palma airport! Tur att vi är två planeringsfreak (jag och Molly) i den här lilla gruppen för annars hade vi kanske inte kommit med flyget idag. Det är nämligen taxi strejk här på Mallis idag men tur som var hade hotellet en privat transfer som vi kunde åka till flygplatsen. Det var dyrt för de ynka minuterna vi satt i taxin men vad skulle vi göra? Var bara att bita i det sura äpplet. Precis som jag fick göra när jag flög ner till Palma och inser på flygplatsen att jag ej bokat någon biljett med incheckat bagage.. Perfekt!

När vi kom fram ville vi ha en härlig liten bild på oss så frågade en kille som stod lite längre bort, men den blev sådär om jag ska va ärlig haha.

Så vi tog några bilder på varann istället haha! Gud jag måste verkligen börja le på bilder igen, gjorde alltid de förr men sen slutade jag plötsligt med det av någon konstig anledning. Väldigt skumt egentligen? För minns att jag alltid tyckte jag var så mycket finare när jag log förut men nu tycker jag typ tvärt om.

Aja, leendes eller inte så sitter vi i varje fall och väntar på boarding nu. Längtar så tills vi landar och jag får krama om Olivia igen!!! Har inte sett varandra sen Sydafrika och det var verkligen alldeles för länge sen.

11 gillar

Rekommenderade inlägg

Min bröstförmiskning - så ser ärren ut 1,5 år efter…

Att inte känna igen sig själv längre

Känner du dig stressad över andras framgång?

Drar till Kalifornien ett tag...

Bli personen DU vill vara

Recept på nyttig och enkel banan- och jordnötssmörssmoothie

Ert ord är min lag

Höstlook

Min helg i bilder

Just nu

Vad som hänt senaste veckan...

Första dagen på vår girls getaway

Gick i princip runt naken första dagen på Fashionweek

Picknick på Högklint

Kräftskiva med tjejerna på min innegård

The open shoulder dress is on site

Lunch på Rosendahls

Big plans coming my way

No negative energy Friday + recept på vaniljgröt med mosad…

Bloppis på lördag!

Who copied who?

Denim playsuit och tips på en ny, rolig sajt att…

Kidnappat Anna till Gotland

Back in town och redo för v.2

Kommentarer (1)

  • Josefine

    |

    Måste bara säga hur bra förra poddavsnittet var, älskar att du va såpass ärlig. De va superkul att lyssna på och tror många kunde relatera. Kram

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler