Coffee talk + hotelltips sista kvällen i Palma

Inlägg i samarbete med Corlin Eyewear

(Alla vi bär Corlin Eyewear i denna posten)

I eftermiddags satte vi oss uppe på rooftopbaren här på hotellet och beställde in en varsin islatte och åt lite nyttigt snacks som vi tog med från Ziva som vi åt en tidig middag på (ska visa er i nästa inlägg)

Det var väldigt trevligt och det är en väldigt trevlig utsikt ifrån hotellet vi flyttade in på sista nätterna. Det heter Es Princep och ligger typ i utkanten av gamla stan/ vid katedralen vilket är en väldigt mysig location. De andra nätterna har vi bott på Hotel Feliz, vilket är ett bra hotelltips på en mer budget variant. Svenskt ägt och mysigt.

Det finns två tider på dygnet som jag tycker om extra mycket. Det ena är soluppgång och tidig morgon när det känns som att man är den enda i hela världen som är vaken. Och den andra är exakt den här tiden när vi satt och drack kaffe på rooftopen. Då när solen börjar gå ner, det s.k golden hour. Då känns det typ också som att tiden bara står still. Älskar det.

Gillar ni mer morgon eller kväll? Om jag måste välja så väljer jag nog sunset ändå. Fast fan jag älskar verkligen mornarna ändå. Det är verkligen min heliga stund.

9 gillar

Kommentarer (3)

 • S

  |

  Hej! Ska också på tjejresa till Palma om någon vecka, hade därför älskat lite samlade tips om restauranger, barer och stränder/beachclubs. Dessutom, antar att det kostar en slant för att komma in på beachclubs och få en solsäng osv, men ungefär hur mycket kostar det? Vill kanske inte slänga iväg flera tusen på att bara ha ett ställe att hänga på. Vore så tacksam för svar! Stor kram!

  Reply

 • Enna

  |

  Så fina bilder?

  Reply

 • L

  |

  Hej! Vad använder du för filter/app till dessa bilder? 😀

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler