Är du min nya klippare?

Jag letar akut efter en ny klippare till min Youtube kanal då min fantastiska Julia som klippt mina youtube videos under de senaste året nu fått en heltidstjänst på ett annat bolag.

Kolla gärna mina tidigare vloggar HÄR (klick!) för att se vilken typ av stil jag är ute efter samt om du känner att du också kan använda dig av samma effekter och göra ungefär likadana videos. Då jag verkligen vill ha någon som är lika kreativ som Julia varit och är minst lika duktig som henne. Jag har varit supernöjd med hennes jobb så vad passar bättre än att DU som känner dig intresserad av detta jobbet kollar på mina videos och ser om du känner att du kan kvalificera för jobbet?

Du behöver också:
– Vara kreativ och nytänkande
– Vara flexibel och klippa filmer med kort varsel (innebär jag ska spontant kunna komma till dig och säga ”Hej jag tänkte vlogga idag kan du börja klippa detta imorgon/ övermorgon?”. Jag förstår att det alltid inte går och att planering alltid är prioriterat, men ofta så blir det sista minuten därför behöver jag någon som kan jobba flexibelt.
– Tycka att det är kul att klippa och förstå dig på branschen och youtube.
– Ta egna beslut om vad som känns relevant och kul att ha med i mina videos utan specifika direktiv från mig. Alltså vara väldigt självgående.

Extra plus om du bor i närheten av Stockholm och kan tänka dig att hjälpa till att filma speciella events/ tillställningar. Skriv även gärna med en liten kort fakta ruta om dig själv som b.la. innehåller ditt Instagramnamn, vart du bor, vad du gör i dagsläget (pluggar, jobbar etc). Även jättegärna en film eller två du redigerat tidigare.

Mejla in din ansökan till:
Hannalicious.blogg@live.se

Nu håller jag tummarna för att jag hittar någon!

6 gillar

Kommentarer (6)

 • Anonym

  |

  Vart kommer din vita topp ifrån på bilden?

  Reply

 • Sofia

  |

  Hej Hanna!
  Jag tänkte bara kolla om du har hittat en klippare än? Jag är nämligen jätteintresserad 😀 jag har mailat till dig 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Nej har inte hittat någon än, ska läsa alla mejl när jag är hemma från Spanien!

   Reply

 • Vilma

  |

  Hej! Jag undrar när du släpper din jack-kollektion för nakd?

  Reply

 • Lisa

  |

  Hej Hanna!
  Sent på det, men fick upp ditt inlägg när jag googlade klippnings-jobb. Jag undrar om du hittat en klippare dina dina vloggar och videos ännu?
  Kram Lisa

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler