Beachclub, rooftop häng och Italiensk middag i Palma

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Vår onsdag började med beslutsångest och frukost i solen på hotellet. Skulle vi följa med resten av gänget på roadtrip eller skulle vi åka till beach-cluben vi bokat för en heldag på stranden?

Det slutade med en heldag på stranden och jag hade på mig en riktigt gullig och toffsig liten outfit. Klänningen är härifrån (klick!), skorna är min design (tyvärr slutsålda, limited edition) och väskan är härifrån (klick!).

Dör för väskan, den är så gullig. Ska definitivt köpa något liknande på Ibiza sen också. De fanns så många fina sådana här strandväskor där förra året så i år ska jag slå till på stort.

Beachcluben eller ja stället vi hängde på heter Assaona och ligger typ mitt i Palma. Det var så nice så kan varmt rekommendera. Inte för mycket folk på stranden och sköna stolar med parasoll som man kunde ligga på utan problem. Jag kan ju annars tycka att det är lite jobbigt att ligga en heldag och sola på stranden men det här var ju inga problem alls.

Efter en timme eller två beställde vi in lite svalkande mocktails men i ärlighetens namn så var det mest för att vi ville ta lite härliga bilder. Och min baddräkt, ja hur snygg är den med ett bälte i midjan? Riktigt classy. Ni finner den här (klick!).

Sen ringde det lunch…

Och då åt Lojsan as goda fish and chips med någon slags ginger aioli, nej alltså ni fattar inte hur gott det var!!!! Och jag åt en tuna tartar typ. Min var också god men nu har jag tröttnat lite på rå fisk alltså. Ätit hur mycket som helst av det på senaste så nästa gång blir det en fish and chips för mig med. Det som var så härligt med just denna också var att den var så himla fräsch. Det kan ju annars lätt bli lite flottigt men denna var jättegod.

Vi spenderade sedan hela eftermiddagen också i våra solstolar och pratade giftermål, barn och allt däremellan. Och sen mötte vi upp resten av gänget som varit på roadtrip för att ta en drink på Bar Cuba. En supertrevlig rooftop som man inte får missa om man är i Palma.

Drack en amaretto sour (en av mina top 3 godaste drinkar)

Och gällande min härliga outfit så hittar ni toppen här (klick!) och byxorna här (klick!)

Perfekt tid att gå dit är typ runt 19.30!

Efter drinksen blev det tjej-middag på La Perla i Santa Catalina. Tanken var att vi alla skulle äta där men vi fick inte plats så vi körde iväg grabbarna och körde en girls night istället.

Vi blev väldigt bra omhändertagna och gick där ifrån med matkoma deluxe. Åt så mycket god pasta (eller ja vi testade hela 4 stycken olika). Mina favoriter blev saffranspastan och tryffel/ oxfilé pastan. Men alltså saffranspastan kommer hundra procent på plats nummer 1. Den var så god!!!

Burratan var också heeeeeelt otrolig.

Även jordgubbsdrinkarna som vi tog till dessert. De var inte bara de största drinkarna jag någonsin skådat utan också typ en av de godaste jag någonsin druckit. Vi var så nöjda med middagen. Helt klart bästa hittills på resan.

Vi fick inte lämna restaurangen utan att ha testat lite desserter så this is what we god. Tiramisu och choklad mousse. Riktigt goda!!!

Kvällen avslutades inte på Titos men efter middagen mötte vi upp killarna och drack lite drinkar på en bar lite längre bort ifrån Titos. För er som inte vet det så är Titos typ den enda klubben i Palma (som jag har förstått det). Men ja, jag tyckte väl uppenbarligen att det var lite kul att ta en bild och låtsas som att jag varit där haha.

8 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (5)

 • Fanny

  |

  Hejsan fina fina Hanna!

  Jag brukar aldrig kommentera något alls egentligen men måste bara få skriva och berätta hur fin du är, hur roligt det är att läsa din blogg och få följa ditt liv. Jag vill bara säga att du förtjänar verkligen inte allt hat du har fått det senaste, jag kan hålla med om att vissa saker har vart lite klumpigt sagt men vi alla gör ju misstag och alla som följt din blogg i flera, flera år vet vilken godhjärtad och snäll tjej du verkar vara! En tjej med fötterna på jorden. Ser verkligen upp dig till, hur du vågar ta dig an världen och din mode stil.

  Kram, hoppas du får en fortsatt bra vecka i Palma och senare på Ibiza!

  Reply

 • Andrea

  |

  Älskar den svarta baddräkten! Så fin!

  Reply

 • Moa

  |

  Vart är den vita outfiten ifrån? Hittar ingen länk i inlägget 🙂

  Reply

 • Sanna

  |

  Vart kommer det vita setet med blommor ifrån? Såå fint!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler