Street style a la Hong Kong

Som jag sa så har jag lite mer Hong Kong att visa er och det ska förhoppningsvis inte trötta ut er allt för mycket hehe. Här kommer några bilder som jag tog en dag i Mong Kok. En av de lokala delarna av Hong Kong (guiden kommer troligtvis upp imorgon då kan ni läsa mer om det).

Långklännningen är tyvärr gammal och kommer ifrån H&M och mina sneakers är ifrån en sajt som heter IKRUSH. Sen köpte jag solisarna i Hong Kong. Så tyvärr inte så mycket ni kan köpa. Men ni kan ju inspireras av looken. Älskar att bära en mer basic långklänning till ett par sneakers såhär. Gick runt så i New York typ varje dag förra sommaren när jag var där med Dani.

7 gillar

Kommentarer (1)

  • Janna Y

    |

    Tycker Du ska använda bh:)

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler