Middagstips i Hong Kong/ Soho

Vi bor nära Times Square/ Causeway BayHong Kong Island men mysigaste stället är hundra procent området Soho och där finns även en massa bra restauranger och barer. Och igår besökte vi en vi föll pladask för direkt.

Stället heter Chôm Chôm och är väl egentligen mer en relaxed bar än en restaurang fast det är ju samtidigt en restaurang eftersom att de har mat och eftersom att den maten är HUR GOD SOM HELST!! Favoriträtterna blev helt klart wagy beef salladswrapsen och majsen. Risepaper rollsen var också jättegoda och fräscha. Speciellt mango smaken. Jordnötssmaken var också riktigt bra.

Sen älskar man ju ställen där man får lite pre snacks innan maten vilket vi fick här. Och som ni säkert ser på bilden här ovan och under så var det ett väldigt casual ställe och det kändes som att det var en väldig “vi går och tar en öl efter jobbet” stämning där. Men det gillar jag. Bra musik spelade de också och vi valde att sitta lite trångt men utomhus då det var en sån skön kväll igår.

Ser inte så mycket ut för världen men det här stället var riktigt bra!

6 gillar

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler