Adjö Hong Kong!

Och där var det dags att säga adjö till Hong Kong! Jag har en hel del bilder kvar att visa er och tänkte även skriva en liten mini Hong Kong guide nu på planet påväg hem. Det har varit en påfrestande men så kul resa eftersom att jag verkligen fått utforska en helt ny främmande stad vilket är typ det bästa jag vet!

Jag ser så mycket emot att komma hem och få äta lite hemlagat igen men det blir ingen långvarig historia för flyger ju ner till Palma redan på måndag. Men ska som sagt verkligen försöka vara lite ledig där nere trots att jag har en hel del och stå med.

Hoppas ni blivit lite inspirerade av att själva besöka Hong Kong också genom mina posts!! Jag har verkligen fått upp ögonen för den här staden och den var faktiskt mycket mindre än vad jag föreställt mig. Vilket kan vara lite kul att veta.

Ses i Stockholm!

7 gillar

Kommentarer (3)

 • Sofia

  |

  Varför svarar du inte på någon kritik du får?

  Reply

  • Matilda

   |

   Den är sällan konstruktiv skulle gissa att det är därför.

   Reply

 • Elsa

  |

  Verkligen fått en helt annan bild av Hong Kong! 🙂 Hoppas du får en trevlig resa hem till Stockholm.

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler