Hannalicious for nakd 5th drop – behind the scenes in Hong Kong

Inlägg innehåller reklam för Hannalicious for na-kd

Fotade som tidigare nämnt min nästa klädkollektion tillsammans med NA-KD hela dagen igår. Det var en tuff dag. Många ombyten. Mycket åkande och så hade vi väldig otur med vädret eftersom att det började hagla ner regn om vartannat. Men vi klarade det och jag tror bilderna kommer bli jättebra. Här kommer lite behind the scenes.

Första location var denna. Och det är en tunnel/ vägg som ligger ovanpå ett parkeringshus nära tunnelbanestationen Choi Hung. Där även Instagram basketbollplanen ligger hehe. Ni kommer få se mer av de röda byxorna längre ner då de tillhör ett set. Och toppen ser faktiskt ut att vara samma top som ska vara till byxorna fast i svart men denna toppen är mer en tröja och den är så  mysig. Den perfekta mysiga, croppade för hösten.

Fotade inte bara. Utan gjorde även en hel del socials för både mig själv och nakd samt vloggade hela dagen på engelska till nakd så det är det jag och mamma håller på med här på bilden ovan.

Dessa bilderna är också tagna ovanpå parkeringshuset!

Och den här klänningen är en superfavorit hos mig, den är så himla fin! Vill typ ta in den i svart också eller en mer brun/ beige färg. Vad tror ni? Ska jag försöka fixa det?

Sen tog fotografen oss till ett lunchställe som var helt fantastiskt. Det heter Hutong och ligger på Peking Road (som förövrigt är en rätt nice gata att fota på). 

Favoriträtterna blev shredded chicken fried noodles with mushrooms, poached wonton served with garlic & chili sauce (OMG VAD GODA DE VAR!!!) samt sesame cucumber salad. Men alltså allt vi åt var gott, åt även bok choy poached in fish broth (soppa) och mixed vegetable dumplings samt egg white fried rice with crab & green asparagus. Efterätten är inget måste, den var sådär ärligt talat. De var crispy abble rolls och green tea flavored glutinous rice dumplings with red bean.

Det var så sjukt nice i varje fall!

Efter lunchen fotade vi en av mina favoriter ifrån kollektionen. En silkesklänning med detalj i midjan. Den är så flattering. Ni kommer älska den. Den kommer i petrol, röd och svart.

Sen fotade vi en annan favorit, en tröj/ klänning med cut out sleeves som är as snygg att ha ett bälte i midjan såhär samt ett par höga stövlar. Den är även fin utan bälte såklart men blir mycket mer casual då. Så då hade jag kanske valt sneakers till.

Denna look fotade vi vid en lokal fruktmarknad. Det är alltid roligt att fota med en fotograf som kan stället och i det här fallet så var ju även Kim, som fotade mig, härifrån Hong Kong så han hade ju koll på alla local spots. Han kändes as proffsig och jätteduktig och kreativ och kom med schyssta bra idéer så jag längtar verkligen tills jag får se resultatet av fotograferingen.

“Instagram that shit” 

Är ju då lite utav en utmärkande qoute jag har för den här kollektionen och jag ÄLSKAR det. Är ju som sagt vår familjevän ifrån Canada/ USA som jag kom på den med i L.A. sist och det är så häftigt att se den coming to life.

Här har ni setet och de röda byxorna jag pratade om där ovan. Det är så on point! Jag dör för det! Så skönt är det också. Ni kommer verkligen älska detta.

Instagram that shit t-shirten kommer även i vitt och här har jag knytit den lite. Byxorna är också ifrån kollektionen och de är verkligen DE PERFEKTA SVARTA BYXORNA för oss lite kortare personer. Jag älskar dem.

Sen har vi det absolut bästa plagget jag någonsin designat, en jumpsuit i silke som är så skön och så snygg och sådant perfekt basplagg att ha i garderoben att jag blir glad av att bara tänka på den. Detta är en MUST HAVE!

Last but not least the party dress och the sequin jacket!

Som ni säkert märker är denna kollektionen väldigt basic men ändå med en tvist och jag älskar det. Vad tycker ni? Har ni hittat några favoriter? Berätta! Samt vad tycker ni om denna kollektionen jämfört med de andra jag har gjort? Tycker ni att det märks att de blir bättre och bättre eller vad känner ni? Så nyfiken på att veta.

OBS! Gällande lansering, ser det ut som att det blir runt 17e augusti i dagsläget. Men inte 100% spikat just det datumet än så håll utkik, I’ll keep you posted.

23 gillar

Kommentarer (10)

 • Sara

  |

  your blog could be so cool if you wouldnt do all those long ass posts. its too much. you floating it (as well as your insta) less is more!!

  Reply

 • Alice

  |

  Sååååå fina grejer! Pixpax på det röda setet, precis i min smak verkligen. Du är så grymt duktig och inspirerande Hanna!! Älskar att du tar fram kläder för oss korta;) Kram

  Reply

 • Lina

  |

  Ja!! Ta in stickade klänningen i svart med

  Reply

 • Hedda

  |

  Hej, var kommer den vita klänningen du hade på din instagram ifrån? Den var så himla fin så blev lite sugen på en likadan 🙂 kram

  Reply

 • Madcat

  |

  Gud jag längtar verkligen tills din kollektion släpps Hanna!!! ? Så daaamn snygga plagg. Den där klänningen som du skrev att du funderade på att ta in i svart, vitt eller beige, brun. GÖR DET! och please gärna i vitt också eller typ creme-färgad. Jag använder nästan BARA vitt haha. I am the lady in White. Även på vintern hehe. Kan dock tänka mig att testa en annan färg nu när jag sett din amazing kollektion! Dock får du somsagt gärna ta in den i creme/vit. Hehe ? och snälla, vart kommer dina bruna stövlar som du har på samma bild med den orangea tröjklänningen? Amazing Hanna! Än en gång har du gjort det! ?

  Reply

 • Sanna

  |

  WOW för silkesklännimgen ? den längtar jag efter! Som vanligt; grymt jobbat!

  Kram

  Reply

 • Paula

  |

  Jättefint alltihop!

  Reply

 • Amanda

  |

  Alltså sååå fina kläder!!! Innan har jag aldrig fastnat för något då det inte riktigt känts som mig men den här kollektionen – wow! Jag kommer sitta klistrad framför datorn när kollektionen släpps! Så fina plagg. Älskar när det är mer basic som man kan klä upp och ner. Riktigt bra jobbat!

  Och ja! Klänningen du frågade om du inte skulle göra i svart – ja ja ja!

  Reply

 • Johanna

  |

  Snälla säg att ni kör den stickade klänningen i något annat än akryl (sååå snygg ju)
  MVH Allergisk ?

  Reply

  • Matilda

   |

   Stickade klänningen så snygg! Gärna 100% bomull så nopprar det mindre samt andas också! Flera färger låter bra 🙂

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler