Vart är girlpowern?

(Bilden är tagen innan bröstförminskningen…)

Är i ärligt talat i chock över hur kommentarsfältet såg ut i ett av mina senaste inlägg och har fått raderat flera stycken. Ungefär såhär har det låtit från ert håll…. (och då ska tilläggas att jag valt att radera de värsta)

“Oh mah god vad dina bröst hänger i en av dem första bilderna där du står i en vit klänning. Vad är grejen med att alla influensers sluta använda bh? Jäkla fult!”

“Kan bara hålla med dig Lina:) Det är så fruktansvärt osexigt haha! Men smaken är som baken!!”

“Haha så det är inte bara jag? Bianca är en annan som går utan nu för tiden. Usch nej…inte fint!”

Hur mår man när man känner behov av att påpeka min kropp och mina bröst på det här sättet samt mitt val att inte använda bh? Har vi inte kommit längre än att sitta och kommentera sådana här saker om varandra? Jag trodde det.

Vilket fall så älskar jag mina bröst precis som det är och jag älskar att gå runt utan bh och gör det nästan hela tiden sedan min operation (innan också iofs) och kunde inte bry mig mindre om vad ni tycker om det. Och det är väl tur det, men det finns kanske andra där ute som blir ledsna om ni skulle fortsätta kommentera andras kroppar och bröst såhär och det är för dom tjejerna som jag skriver det här inlägget.

GIRLPOWER!!!

154 gillar

Kommentarer (34)

 • Johanna

  |

  Dessa kommentarer är så otroligt onödiga! Personligen tycker jag helt tvärt om, det är så snyggt och härligt att tjejer vågar och kan gå utan bh och fortfarande vara bekväma! Man ska kunna gå runt i vilka kläder man vill utan att det påpekas. Jag är själv en av dom som har peppats av att influensers gått utan och har nu börjat acceptera mina egna bröst och min kropp på ett helt annat sätt!
  Kram på dig Hanna!!

  Reply

 • Mimmi

  |

  Håller med!! Kan man gå utan BH och känner sig bekväm med det så klart som fan man ska det då. Bara för att man är bloggare & lägger upp bilder betyder det inte att man ska behöva ta emot hat och kommentarer om ens utseende dagligen. Skäms tjejer!

  Reply

 • Malin

  |

  Bara avundsjuka såklart. Don’t pay them any attention!

  Reply

 • Johanna

  |

  Herregud.. Det är ju exakt sådana kommentarer som skapar osäkerhet! Du är girlpower Hanna! Och jäkligt snygg! Man ska kunna göra exakt som man vill utan att någon ska behöva kommentera..

  Reply

 • anonym

  |

  Jag använder nästan aldrig bh längre oavsett dag, kläder eller väder!! Inget konstigt med det. Det sticker tydligen i ögonen på folk som själva kanske inte har samma möjlighet, frihet och eller stolthet. Va stolt över dig själv, du är skit snygg!!

  Reply

 • Lotte

  |

  Omg, jag är också i chock. Jag tycker det är så stort att tjejer nuförtiden “vågar” gå utan bh!! Och också har jag länge tänkt kommentera om att jag älskar hur du bär din kropp!! Du verkar älska dig och din kropp and that makes you den bästa förebilden för unga och alla!! Jag har sett ingen video eller läst ingen inlägg där du klagar om din kropp eller utseende och actually har du inspirerad mig att gå utan bh!!! Du är fierce!!!<333

  Reply

 • Julia Berggren

  |

  Jävlar i helvete vad trött jag blir. Orkar ej! Skit i det bra du är fab af. Pusss!

  Reply

 • Lotta

  |

  På riktigt?! Vad är det för fel på folk? Deras mammor har uppenbarligen gjort ett dåligt jobb med att förstå vanligt hyfs. Do not pay attention-problemet ligger hos dom och du är skitsnygg !

  Reply

 • Elin

  |

  Blir så trött och ledsen när jag läser om detta överallt och jag hör samma saker på jobbet. Man får inte kommentera andras kroppar just för att det är någon annans kropp, inte din.

  Reply

 • Cornelia

  |

  Men va fan. Orka bry sig om någon har bh eller ej? Har faktiskt, efter att ha sett bla dig och Bianca gå utan så ofta, börjat gå utan bh också! Alltså mer än bara hemma. Har inte “vågat” just för att det inte anses okej eller fult, men blev inspirerad och peppad av att se att ni gör det, så nu vågar jag också! Så himla härligt och ibland mycket snyggare utan tycker jag nu 🙂

  Reply

 • Matilda

  |

  Herregud är i chock?? Att folk har mage att kommentera sånt är sjukt bara. Avundsjukan lyser igenom så mycket att det är pinsamt.. Tycker iallafall att du är supersnygg alltid!!
  Kram till dig Hanna <3

  Reply

 • Rebecca

  |

  Letat efter en bild där dina bröst skulle se hängiga ut, hittar inte en enda. Du är skitsnygg och förvånad över att folk ens orkar bry sig om ifall du har bh eller inte

  Reply

 • Tanja

  |

  Säger rätt mkt om dem då tänker jag som kommenterar om dina bröst? Osäkerhet deluxe hos dem själva…suck.

  Reply

 • Emma Mattsing

  |

  Jag har inte använt bh på sååååå många år (vid tillfälle pga outfit kanske). Jag ammade min son i 6mån och de har aldrig varit så små och så olik mot vad de var innan. Mina bröst är grymma. De är friska. De har matat min son. De kommer mata mina framtida barn och min kille älskar dom även att de inte sitter uppe i hakan.

  Bh är oskönt? Dyrt? Varför ska man använda bh ens ?

  Reply

 • Jennie

  |

  Hanna! Jag tror jag kan titulera mig tutt-expert vid detta laget pga min karriär, och vet du va, dom är SKITSNYGGA, både då och nu! ❤️

  Reply

 • Victoria

  |

  Lyssna inte på dom!! Hade jag haft mindre bröst hade jag gått utan hela tiden, bh är ju sjukt obekvämt. Och det viktigaste är ju faktiskt att må bra och vara snygg för sin egen skull, ingen annans! Förstår verkligen inte haters, har aldrig i hela mitt 23 åriga liv skrivit en elak kommentar. Varför ska man?!

  Reply

 • Hanna

  |

  Du är bäst!!!! Sånt här behövs!

  Reply

 • Jennifer

  |

  Alltså VA!? Jag kan inte förstå att folk kommenterar att man INTE har bh? Det är ju så vi är skapta?
  Helt ärligt kan jag knappt minnas dagen jag HADE bh på mig utöver jobb och träning? Ibland är dem megasvullna under mensen, ibland är dem mindre, ibland har jag fått för mig att ena sitter högre upp än den andra men de skiter jag fullständigt i för det är så jävla skönt och snyggt att gå utan bh ändå. Blir så rädd och ledsen att det är så tjejer sitter och tänker och inte embracear detta åt andra om man nu inte vågar själv. Trodde också att vi hade kommit längre.. Men men.. Det är vi som får ta det längre!

  Reply

 • Milla

  |

  Kära Hanna!
  Du är ung och vacker och perfekt precis som du är.
  Tyvärr avundsjukan kommer alltid att finnas.
  Kram

  Reply

 • Ann-Sofie

  |

  Om du inte har nåt snällt att säga så håll för faaaaaan käfteeeeen!!! Blir galen på alla socialt missanpassade haters out there alltså! Kram till dig Hanna! Du har ju grymma boobies ju ?

  Reply

 • Marja

  |

  Free the nipple!! Usch nej blir så trött. Sånt här skapar bara mer osäkerhet. Tycker det är sexigt med tjejer som faktiskt vågar gå utan BH och faktum att det är sjukt skönt dessutom. Nej, heja dig Hanna! You go girl!

  Reply

 • Siri

  |

  Minns inte senast jag hade bh ens!! Det är sån otrolig frihetskänsla och SNYGGT. Älskar att det är en trend igen!

  Reply

 • Bea

  |

  Så sjukt! Jag går utan bh 90% av tiden, annans har jag alltid nån tunn spetsbh, har aldrig ens slagit mig att folk skulle tycka det var konstigt? Har små bröst så ser liksom ingen anledning att ha bh, förutom om jag vill köra push up för att få lite klyfta någon gång. You do you, du är skitsnygg och det är så petty av folk att kommentera på sådana skitsaker, troligtvis är dom osäkra på sig själva!

  Reply

 • Rebecca

  |

  Alla tuttar ska hyllas, de är vackra och unika och det krävs Power för att vara bekväm och visa dom. Har en kvinna ont eller besvär ska hon få hjälp med dessa och oansett vad hon gör med dom är det hennes val hennes tuttar och de är minst lika vackra för det! Vi kvinnor ska inte ta ner kvinnors kroppar, det är omoget och sorligt att vi inte kan hylla varandra för hur vi ser ut. Vi är alla unika på vårt sätt.

  Reply

 • Sofia

  |

  Jag förstår verkligen inte hur folk bara tar sig friheten att kommentera andras kroppar/ utseende sådär. Jag tror inte människor som inte har haft en ätstörning förstår vilken vidrig sjukdom det är. Som tär på en psykiskt och fysiskt. Att varje måltid är kalkylerad. Och den växer av att människor inte tar sitt ansvar för sitt beteende. Internet har blivit en plats där det är fritt fram för hat. De tänker inte en sekund på hur det påverkar dig/ de som läser kommentarerna.

  Reply

 • lovisa

  |

  Skit i de Hanna, de är omogna och sorgsna människor som mår bra av att klanka ner på andra. Det är bara de det är synd om. Du ROCKAR OCH ÄR BÄST <3 Keep on doing what you're doing.

  Reply

 • Hampus

  |

  Ni tjejer gör som ni vill men jag vet att killarna jag känner föredra en tjej med bh.

  Reply

  • Sanna

   |

   Har du inte hört feministuttrycket ‘män klär på oss och män klär av oss’? Tänk på det ett tag och håll sedan din patriarkala sörja för dig själv, lilla pojke.

   Reply

 • Emilie

  |

  Du er en utrolig flott jente, dem som kommer med sånne kommentarer er bare sjalu.. rett og slett! Går aldri med bh lenger selv, da jeg syntes det er ubehagelig og mye deiligere å gå uten. Det skal være lov, uten at folk kommer med stygge kommentarer. Elsker bloggen din, og leser den ofte. Stå på, og ikke bry deg om netttrollene som slenger dritt! Kjærlighet fra Norge??❤️

  Reply

 • Inte impad

  |

  Fan vad man kan ta åt sig liksom. Tre kommentarer som var otrevliga och du gör ett helt inlägg och får det att låta som en katastrof. Överdriv lagom Hannah…

  Reply

 • Marie

  |

  Våga vägra BH!! Haha nä men seriöst. Det är faktiskt bättre för brösten att INTE vara fångna i en BH. Ni som kränker ang hängbröst: brösten blir starkare av att inte ha BH. Jag själv har slutat och använder bara bandeaus eller inget alls 😉 – det är snyggt både och.
  Vad som är fruktansvärt OSEXIGT är att vi kvinnor fortfarande ska klanka ner på varandra. Det är ändå 2018!

  Reply

 • Inte en sassabassa fan

  |

  Behövs ju inte göra en stor grej av precis allt:)

  Reply

 • Daniel

  |

  Älskar din självsäkerhet Hanna. Folk som lägger sådana kommentarer visar bara brist på respekt. Framförallt mot andra men även mot sig själva. De gillar inte att du verkar må bra och trivas med din kropp (vilket du helt klart ska göra) och dem försöker bara göra andra människor osäkra. Lyssna bara på dig själv för det är bara din egen åsikt som räknas angående ditt utseende. Självförtroende är den allra viktigaste egenskapen i livet. Hur man än ser ut!

  Reply

 • Emma

  |

  Kan inget annat än att hålla med dig hanna! jag har lite större tuttar än vad du hade innan operationen så the struggel att hitta en bh som sitter rätt och en för tight! nej av m skitet ist!! let the boobies go free!! 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler