Min helg i bilder Båstad del 2

Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Lördagmorgon i BåstadHotel Skansen som vi bodde på och en stor hotellfrukost a la allt man kan tänka sig. Grekisk yoghurt, våfflor med grädde och nutella, mackor, frukt, eggs benedict. Ja vi låter bilden tala för sig själv.

Gänget var lagom trötta eller gänget och gänget, snarare Anna haha.

Men det var bara att bita i det sura äpplet och så svirade jag om till en helvit paljett outfit. Det syns inte riktigt på den här bilden men det var en vit paljettskjota och ett par vita paljettshorts som jag köpte här (klick!). Skorna är gamla härifrån men finns tyvärr inte kvar och solisarna som alla frågat om hittar ni här (klick!).

Vid lunch var det dags för lunch i Torekov tillsammans med Mercedes Benz så de körde ut oss dit i deras ur härliga bilder. Torekov är för er som inte vet det en liten stad ca 15 minuter utanför Båstad som är så himla mysig.

Jag och Anna drog vinstlotten och hamnade i caben. Jag dog för de röda bältena den hade. När jag en dag köper bil ska den också ha röda bilbälten. Så sexig detalj. Man skulle ju aldrig varken glömma eller inte vilja ha på sig bältet när det är så snyggt.

Vi lyssnade på hög musik medans vinden blåste i håret hela vägen ut till Torekov!

Väl framme på restaurangen blev det en återställare i form av ett glas ljus rosé och här ser ni även mitt paljettset lite tydligare.

Det är så fint verkligen! Kanske borde designa mitt egna?

Åt köttbullar till lunch vilket var precis vad jag var sugen på..

Restaurangen vi åt på var supertrevlig och den heter Svenssons om jag inte minns fel och just köttbullarna var typ de dem var kända för om jag förstod det hela rätt. Men allt såg verkligen as gott ut. Åt även en toast skagen till förrätt och den var också SUPERGOD.

 

Efter lunchen åkte vi en annan bil tillbaka till Båstad.

Och då kom även Kickan som varit nere på hennes sommarställe i Skåne så vi satte oss på balkongen och drack lite bubbel.

Sen bytte vi om igen och då svirade jag om till den här fett snygga regnbågsklänningen ifrån Chloe Shutermans märke High Frequency Stockholm. Tycker den är så himla fin och fick hur många komplimanger som helst för den. Jättehärligt och skönt material också.

Det var en helt magisk solnedgång nere vid horisonten på lördagskvällen. Så fin att man nästan hade velat skita i festivalen och bara gå ner till bryggan och mysa istället. Observera bara NÄSTAN… haha

Supportdrack lite fanta med Lojsan som, som sagt är gravid och drack alkoholfritt bubbel hela helgen.

Måste också passa på att säga TACK och WOW till er! Jag såg hur många tjejer som helst i min kollektion under helgen vilket var så jäkla roligt. Tror ärligt talat att minst 10-12 pers hade på sig min design och det känns fortfarande så overkligt. Tack till er som kom fram och kramades och berömde mig för podden, kläderna och mina sociala medier också. Det är alltid lika mysigt att prata med er och få ett ansikte på vilka ni är.

I söndags när vi vaknade så blev det ett morgondopp i havet!

Det var precis vad vi behövde efter helgens festligheter. 

Och sen vinkade jag tjejerna hejdå och så hoppade jag på tåget till Göteborg…

Där jag checkade in på Avalon hotell

Känner inte allt för många nere i Göteborg så blev jätteglad när Moa sa att hon också skulle till Göteborg och föreslog en lunch i solen med mig. Så vi satte oss på Kungstorget precis bredvid mitt hotell och åt en Caesar och en räkmacka.

Sen gick upp till rooftop poolen på hotellet och tog ett dopp och hängde i solen i någon timma.

Sen blev det thai till middag med en annan kompis och så somnade jag skönt i min hotellsäng. Och det var det! Nu är jag hemma i Stockholm igen och idag har jag princip bara packat upp min väska ifrån helgen och börjat packat ner allt jag behöver inför Hong Kong. Senare idag ska jag vara hundvakt och så vankas det poddinspelning med Dani.

13 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (12)

 • Lotte

  |

  Noooo i cant!! I have just found you and your collection for nakd and i NEEED the blue satin set but can only find the top, the pants are sold out online. Is only nakd webshop selling your collection or can i find it some other place?? I loooove your style and your vibe!! Keep it going guurl <3<3

  Reply

  • Madeline

   |

   Check out Afound, I think I saw them there once!

   Reply

 • Lina

  |

  Oh mah god vad dina bröst hänger i en av dem första bilderna där du står i en vit klänning. Vad är grejen med att alla influensers sluta använda bh? Jäkla fult!

  Reply

  • Elin

   |

   Förstår inte heller? Är ju inte snyggt alls, tycker jag.

   Reply

   • Sanna

    |

    Haha så det är inte bara jag? Bianca är en annan som går utan nu för tiden. Usch nej…inte fint!

    Reply

    • Frida

     |

     Men hallå, vad bra att det finns BH då så att alla kan göra som de själva vill? Onödig och rent av elak kommentar…. Har vi inte kommit längre än att sitta och klanka ner på hur andra tjejer ser ut?

     Reply

  • Tilda

   |

   Men hörru, det där var väl faktiskt riktigt elakt sagt? Går du fram och säger det till någon människa du ser på stan? Plocka fram en lite mer ödmjuk sida, det kommer gynna både dig och folk runt omkring dig tror jag! 🙂

   Reply

  • Julia

   |

   Men snällaaaaaa, hon är fucking skitsnygg, låt henne gå utan bh då det är det skönaste som finns. Och dessutom vem vill ens klämma in en bh i det lilla lilla utrymmet klänningarna ibland lämnar för tittsen, pls va irrelevant att klaga på en sådan sak 🙂

   Reply

  • Lisa

   |

   Men fy på er!!!! Blir så otroligt ledsen av att se folk skriva sånt här. Hur ser du ens att hon inte har BH? Och var faaan är hennes bröst hängiga? Hanna är så JÄKLA snygg, hennes bröst är snygga, precis som alla andra kvinnors bröst. Jag har aldrig bh, för det är inte alls skönt. Hoppas verkligen inte att hon tar åt sig ett skit av denna idiotiska kommentar. USCH. Sånt här som gör att tjejer får dåligt självförtroende, ätstörningar, blir deprimerade osv. Tänk dig för innan du yttrar dig. Snälla!

   Reply

 • vera

  |

  Kan bara hålla med dig Lina:) Det är så fruktansvärt osexigt haha! Men smaken är som baken!!

  Reply

 • Sofia

  |

  Men seriöst. ”Sexigt” med röda bälten???????? Sjukaste jag har hört. Kom ner på jorden människa

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler