Min helg i Båstad och på Summer on Festival del 1

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Hej gänget! Äntligen kommer min helg i bilder fast Båstad edition men eftersom att jag har så sinnessjukt många bilder så måste jag dela upp det hela i två delar så här kommer första delen vilket egentligen bara är fredagen och vad vi gjorde då.

Började morgonen med ett dopp i havet trodde ni, men badkruka som man är så badade man inte utan tog lite kort på land.

Haha influenser life…

Det är inte enkelt, det ska då gudarna veta. Anna var så vacker i min egendesignade kimono dress!

Gick tillbaka och chillade lite på rummet innan det var dags för lunch a la Båstad style med utsikt över havet och stranden. Åt en tonfisksallad som var supersmarrig. Brukar tycka att de är rätt tråkiga vanligtvis men den här hade något helt annat!

Min jättesöta pricka skjorta finns att köpa här (klick!) och shortsen med knyt här (klick!).

Jag var på lite dåligt humör och kände mig lite nere hela fredagsförmiddagen men den här donnan fick mig på så mycket bättre humör! Hon är verkligen den bästa personen att umgås och prata med. För hon utstrålar alltid sådant lugn och sån harmoni och får en alltid att tänka på något annat om man har ångest osv. Väldigt glad att jag har dig!

Sen var det bara att ge sig hemåt, svira om och skynda ner till festivalen för att hinna se Newkid men missade tyvärr nästan halva konserten pga vi ville ta outfitbilder haha. Så ledsen när jag hörde att han körde min favorit ”Samma Gäri” och vi inte var där än…. Hade på mig en klänning härifrån (klick!) fast finns exakt samma klänning men i annan färg här (klick!) och ett par gula jättesköna boots med liten klack. Blev riktigt snyggt med camodressen och skorna.

Har vi gått ner eller upp oss stylemässigt sedan förra året tycker ni?

Jag gillar mitt längre hår jag hade förra året men gillar nog outfiten mer det här året. Bästa tjejerna. Jag dör för er!

Mollsan och jag <3

Och sen livets trio…

Bubblan, realisten och the baby mama!

Vi var riktigt matchy matchy! Är det inte helt sjukt egentligen hur vi alla hade packat med oss en varsin militärgrön outfit för fredagen? Haha ni ska bara vänta till vi kommer till lördagens festligheter…

Det var ju bara vi som var bloggare som var nere på festivalen utan ur gulliga Josephine var också där bland annat.

Efter att vi sett Newkid och Petter så gick vi och åt middag på Papa’s igen (typ enda restaurangen vi ätit på i helgen hahaha). Den ligger precis bredvid Pepe’s. Lätt att blanda ihop, jag vet.

Skålade och bubblade och snackade skit som sig bör när man sitter och äter middag ett gäng tjejer en sen sommarkväll på en uteservering i Båstad.

Mina solisar är ifrån Glitter förresten om någon undrar!

Gick sedan tillbaka till festivalområdet för att se Otto Knows med flera.

Kvällen avslutades med det här goa gänget på Kristallrummet.

Världens bästa och roliga killar ärligt talat!

15 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (8)

 • M

  |

  Varifrån kommer den rödprickiga skjortan? 🙂 Finns ingen länk!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Oj, lagt in en länk nu!

   Reply

 • Carolina

  |

  Undrar också över den prickiga skjortan! 😃

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Sorry, länkat nu! Puss

   Reply

 • Vendela

  |

  Varifrån kommer solglasögonen du har på dig på bild nr 6 ifrån? (outfiten med röda blusen och knytshortsen)

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Boohoo!

   Reply

 • Cornelia

  |

  Varifrån kommer Annas gröna klänning ifrån? Den hon hade på kvällen? 🙂 Så snygg!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Boohoo tror jag! Fråga henne på grammen annars…

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler