En mysig och lugn dag i solen

Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Satt och jobbade fram till lunch, åt gårdagens rester till lunch och sedan packade jag väskan och åkte bort till Nadia för häng i solen. Slängde på mig en as snygg chunky virkad strandklänning och ett par chunky röda sandaler. Kändes som att jag skulle till någon Beach club på Ibiza när jag satte på mig det där haha. Fasen vad jag längtar dit!!!

Har sedan legat i solen hela eftermiddagen med det här gänget.

Och den här lilla skrutten som har skaffat sig både en och annan kompis på bryggan haha. Bland annat en as gullig liten hund som hette Joey. De började följa varandra på Instagram och jag kände mest “I ALSO NEED A DOG WITH AN INSTAGRAM ACCOUNT” när det här utspelade sig…

Gick och handlade lite snacks också. Gissa vilket som är mitt? Ja självklart rawfood bollen och juicen haha…. Vi skämtade om det. Att jag alltid försöker vara så himla healthy. Men jag älskar ju det. Finns inget som gör mig så glad som när det finns rawfood bakverk eller nyttigare varianter på sötsaker och sådant.

Nu ska jag göra mig i ordning, har en del grejer jag ska passa på att fota nu här ikväll då mamma och pappa snart kommer förbi. Det gäller lite saker som kommer upp i veckan. Stay tuned. You don’t wanna miss this!

11 gillar

Kommentarer (5)

 • Paulina

  |

  Ahhhh! Inte as gullig och as snygg! Asgullig*** förlåååt men blir tokig på denna typ av särskrivning

  Reply

  • A

   |

   Håller med!! Rawfoodbollen och rawfoodbakverk också!

   Reply

 • Lovisa

  |

  Var är väskan ifrån? ❤️

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Indiska”

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler