Järvsö Creperie

Blev tipsad av en gullig tjej på Instagram om att åka till Järvsö Creperie så idag tvingade jag med mamma och mormor att åka dit (eller tvingande och tvingade) det var ju inte så att de INTE ville följa med hehe. Järvsö ligger ca 20 minuter söder om Ljusdal, där mina föräldrar kommer ifrån och jag föddes.

Det var ett så mysigt ställe så jag var tvungen att ta några bilder det första jag gjorde när jag kom dit. Lantligt och vitt och enkelt. Det var även två små butiker i anslutning till restaurangen som man kunde kika lite i.

Vi beställde in två efterrätts crêpes och en mat crêpe.

Efterrättscrêpen med äpplen var godast! 

Haha kolla mormor på den här bilden. Hon ser nästan lite ut som Kris Jenner med solisarna och horden (mormor om du läser det här och undrar vem Kris Jenner är så är det systrarna Kardashians mamma)…

Här var våra crêpes..

Och här är jag – vi drack äppelmust och citron must. Sååå jäkla gott var det! Det måste ni också dricka om ni besöker det här stället. Den med citron var så syrlig och god.

Haha som ni ser så åt vi upp ALLT. Mamma slickade t.o.m tallriken eller ja glassen. Så så gott var det. Jätteglad att jag fick det här tipset för det här är verkligen ett sådant ställe som jag gillar jättemycket.

Så det där var dagens hälsinge tips!

12 gillar

Kommentarer (6)

 • Matilda

  |

  Men åhh vilket mysigt ställe!!

  Reply

 • Maja

  |

  Men då måste jag tipsa om pomeranshuset tills nästa gång du är i Ljusdal! Jag bor i Söderhamn men besöker gärna Järvsö och Ljusdal för utflykt och pomeranshuset är såå fint! Kolla in de på instagram! Även Havannas café i Järvsö är så fint <3 Hälsingland har så många genuina pärlor, jag älskar att bo här!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Åh tack för härligt tips!

   Reply

 • Victoria

  |

  De dryckerna kommer härnereifrån från Kivik i Skåne. Citron lemonaden är typ världens godaste dricka. Finns dock en med jordgubb/mynta också som du måste testa!:)

  Reply

 • Karro

  |

  Så himla fina bilder! Vad använder du för kamera?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tack, Nikon D90! Puss

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler